עבור לתוכן

מחפש מפרט ב 5000 ש"ח ללא כ. מסך ומסך...בעיקר למשחקים

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה כבר קיבלתי הצעה אחת למפרט:

attachment.php?attachmentid=12543&stc=1

אני מחפש פחות חריגה מהתקציב ואם אפשר מארז יותר טוב... הדרישות הם:

AMD64 3200

1024 זיכרון (עדיף בשני סלוטים. יותר זול) אם אין תקציב אפשר לקצץ (לא חייב OCZ או Mushkin)

מארז + ספק כח... (אם אפשר עם חלון וכמה מאווררים)

הארד דיסק שיספק את צרכי SATA או אם לא נשאר תקציב ATA רגיל וזהו לוח אם אני סומך עליכם...

TNX

פורסם

ההבדל בין הamd 3200 לבין ה3000 הוא רק במחיר

אין כל כך הבדל בביצועים כך שעדיף לך את ה3000

לוח אם עדיף את האלבטרון פרו 2 שהוא הכי טוב כיום שמוכרים בישראל (הוא גם טוב לאוברקלוק אם זה מעניין אותך)

את ההארד דיסק אתה יכול לקנות 80 גיגה ב200 שח פחות

פורסם
  • מחבר

NForce 2 לא חושב שתומך ב 64bit אם אני באמת מצאתי את הלוח שהתכוונת אליו בקשר לארד דיסק אני אשקול ולמעבד אני אחכה לעוד תגובות

פורסם

דווקא הלוח אם אלבטרון PROII לא טוב לאוברקלוק כ"כ,כמו כל הלוחות אם ל64BIT.

יוצא דופן הוא דווקא הEPOX ששמת,והוא מצוין לאוברקלוק והוא טוב בביצועים יותר מכל לוחות האם הקיימים ל64BIT ב754.

אם לא מתוכנן אוברקלוק אני מסכים שהאלבטרון PROII הוא הלוח המומלץ,ויש בו גם כרטיס קול מאד איכותי עם תמיכה עד 7.1 רמקולים.

בקשר לזיכרונות יותר זולים,אתה יכול לקחת את הזכרונות של A-DATA המצוינים,אפשר למצוא אותם מאד בזול בחנות KSP במחיר של 1040 ש"ח ל1GB זיכרון DDR 400.ככה אתה חוסך מהזכרונות ששמת כאן כ341 ש"ח.

ההרדיסק ששמת מצוין,אם כי אישית אני מעדיף את הסאמסונג שעולים אותו מחיר בדיוק אני חושב.

מעבד 3200 הוא די מיותר,קח 3000.הוא יותר ממספיק והוא עולה 380 ש"ח פחות.

המארז בסדר גמור ובא עם ספק איכותי.אם יש לך הרבה דברים מחוברים במחשב לספק כמו כמה הרדיסקים או שני כוננים ,או כרטיס מסך חזק כדוגמת הRadeon9800pro,בהחלט יהיה לך כדאי להשקיע בספק יותר חזק,כמו ה350W של טרמלטק למשל.

פורסם
  • מחבר

אתם מוכנים לומר לי שניה מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים:

יש את הלוח הזה EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin שעולה 655 וההבדל היחידי בינו לבין מה שיש במפרט שאין בו 4 x S-ATA-150 RAID ו 0,1,10, 8 Channel Sound

בלוח השני יש 8 Channel Sound אז זה ממש משמעותי וחשוב שזה מוסיף 310 ש"ח???

הנה הוצאתי משהו יותר טוב אני חושב רק ע"י קיצוץ בלוח אם אם אני מקצץ גם מהמעבד ומהזכרונות אני אגיע עוד ל 4K

attachment.php?attachmentid=12568&stc=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים