עבור לתוכן

Radeon של Elsa או SAPPHIRE?

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הוודו 4 הישן ב-Radeon X800 Pro. פנדה מציע למכירה X800 של Sapphire ושל Elsa. ה-SAPPHIRE עולה 2,800, ELSA עולה 2,600. ELSA נותנת 3 שנות אחריות.

חוץ מהמחיר, האם יש הבדל בין הכרטיסים? איזו חברה יותר טובה?

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואתה יכול לקנות את הספייר ב 2600

ולא 2800.(עם המחיר חשוב לך)

http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SapphireX800PRO&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9&aff=zap

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1487

http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA044&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7&aff=zap

אבל היתרון של אלסה שאתה מקבל 3 שנים אחריות

דרך אגב תבדוק עם אתה מקבל את הפ לייפ 2 עם אלסה כי עם ה ספייר אתה מקבל. (שזה גם יתרון)

פורסם
  • מחבר

אני דואג יותר לאחריות, קירור, ביצועים ויציבות. HL2 לא כל כך מעניין אותי.

פורסם

ELSA.

פורסם

אני לא חושב ששמעתי על Elsa בכלל

אבל Shpphire נחשבת לאחת היצרניות החזקות יותר

ואני יכול להגיד לך כבעל אחד

אני לא מאוכזב ממנו בכלל...

פורסם

הכרטיסים זהים 100 אחוז, אז למה לשלם עוד 100 שקל??

פורסם

קודם כול הם לא זהים במהירות זכרונות שלהם

למרות שזה באמת דבר שולי ולא ממש צריך להתייחס

ובטח שלא להשקיע רק בגלל זה

אבל יכול להיות באמת שהמחיר גבוהה יותר בגלל התוספת של הקופון של HL2

תבדוק אם אתה מקבל עם שניהם את זה

כי יכול להיות שזה מה שגורם לשינוי במחיר

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הוודו 4 הישן ב-Radeon X800 Pro. פנדה מציע למכירה X800 של Sapphire ושל Elsa. ה-SAPPHIRE עולה 2,800, ELSA עולה 2,600. ELSA נותנת 3 שנות אחריות.

חוץ מהמחיר, האם יש הבדל בין הכרטיסים? איזו חברה יותר טובה?

ELSA חברה אחת הטובות בעולם!

פורסם

שלום לך גבר גבר ושלום לכולם.

ELSA היא חברה יותר מוקרת מ - ספייר הם וותיקים מאוד בתחום כרטיסי המסך יש לי כרטיס מסך שלהם מלפני שש שנים

זה נכון שלא הרבה שמעו עליהם כי הם עצרו מסיבה כל שהיא וחזרו השנה בגדדול

אני חושב שעדיף לך לקחת את ELSA כי יש לה 3 שנים אחריות וזהוא הכרטיסים הם אותם כרטיסם

ביי ביי ויום טוב

פורסם

אלסה נחשבת לאחת החברות הכי טובות בעולם ליצור כרטיסי מסך!!

הם יותר מתמחים ביצור כרטיסי מסך לעבודה גרפקית כבדה הכוונה ל-FIRE GL ולקוואדרו של נוידיה...

היתה תקופה שהם יפסיקו ליצר כרטיסי מסך אולי זה בגלל שהייתה להם פשיטת רגל קרובה... אבל הם חזרו למשחק אם כרטיסים מעולים יותר מתמיד!!

וגם 3 שנות אחריות אז מומלץ מאוד מאוד לרכוש כרטיס של אלסה גם לחסוך קצת כסף וגם לקבל כרטיס של חברה מעולה אם מוניטין מעולה ;)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה נוספת: אני רוצה לעשות שדרוג מלא למחשב שני שלבים - שלב א' קניית כרטיס מסך חדש ומעולה, שלב ב' החלפה של כל החלקים האחרים. הם הכרטיס יעבוד על פנטיום 3 800?

פורסם

Does your motherboard have an AGPx4 slot?.

Since I'm fairly sure relatively new cards don't work on AGPx2 slots, different voltage settings. Obviously the card won't perform well on a P3, but if you have an AGPx4 slot it'll work.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי AGP X4. הכרטיס יעבוד על המחשב מספר חודשים עד שיהיה לי כסף לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרון.

החלטתי לקחת של ELSA. החברה מציעה 3 שנות אחריות וזה היתרון המשמעותי ביותר.

פורסם

יש לי שאלה נוספת: אני רוצה לעשות שדרוג מלא למחשב שני שלבים - שלב א' קניית כרטיס מסך חדש ומעולה, שלב ב' החלפה של כל החלקים האחרים. הם הכרטיס יעבוד על פנטיום 3 800?

אני אישית חושב שכדאי שתשקיע במחשב חדש (לוח, מעבד...) לפני שאתה קונה את הכרטיס

כי באמת הביצועים לא יהיו גבוהים במיוחד

איזה כרטיס יש ברשותך עכשיו?

פורסם

במקומך מה שהייתי עושה עם 2800שקל עכשיו זה קונה את אלו :

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon XP 2500+(512k 333) 475 1 475

לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total

8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512MB A-DATA 520 1 520

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1490 1 1490

Total price 2875 ¤

תעשה אוברקלוק לכרטיס וגם למעבד ל3200+ , ואתה מסודר לפחות לשנתיים , ואם תרצה לשדרג עוד כמה חודשים , פשוט תוסיף זיכרון , זה מחשב מעולה...

הרבה יותר עדיף לך לעשות השידרוג הזה כרגע מאשר לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש בנפרד , כי עכשיו יוצאים הרבה משחקים חדשים שלא יזוזו בכלל עם הכרטיס הפצצתי והמחשב המאפן.. , אבל המשחקים האלו יעבדו מעולה עם הכרטיס כאן והמחשב הנורמלי מאוד הזה....(לעשות למעבד אוברקלוק ל3200+ זה ממש שטויות , פשוט מעלים את הבאס ל200 וזה לרוב מצליח... , כמו מעבד 3200+ רגיל... , רק שאתה צריך קירור נורמלי...) הכרטיס מסך כאן גם מגיע עם קירור טוב מאוד ואיכותי יותר משל רוב הרדאונים הרגילים... , ככה שגם לו תוכל לעשות אוברקלוק נחמד , לפחות ל9800XT...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים