עבור לתוכן

האם הגיע הזמן להחליף את המעבד?!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !!!

יש לי את המפרט הבא...

AXP2100- 200*9.5

Giel ultra platinum 256*2

Abit AN7

Redon 9700

אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט

אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה

בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית.

המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה

האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר?

או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר?

בתודה מראש, לירן

פורסם

הבעיה טמונה בזיכרון.. , סימולטורים דורשים כרטיס גרפי חזק מאוד והרבה זיכרון , ואת זה אין לך , בשביל משחקים כמו LOMAC למשל צריך בשביל שהוא יעבוד חלק מעבד סביר+1GBזיכרון+כרטיס מסך לפחות FX5900XT\9800PRO...

פורסם
  • מחבר

מאיפה הקרצת את זה? לומאק הוא סימולטור מלא באגים, שום מחשב בעולם לא מריץ אותו חלק והכל על גבוהה

במיוחד עם ההיט בלוואר דלוק, בכלל יוצא לך 2 FPS

בפאטץ' הבא הרבה יתוקן, אבל זה לא לענייננו...

הבעיה שלי היא מעבר לסימולטורים, גם במשחקי פעולה, הזמני טעינה דיי ארוכים יחסית בFAR CRY

למשל יש מידי פעם לאגונים קטנים של חצאי שניות,וגם לפעמים יש לי בעיה שהקוויק באר\טאסק בר נכנס לפריז לכמה שניות...

ולא ניתן להגדיל חלונות שבמצב Minimize

המחשב מתוחזק יחסית טוב מקורר נכון,כך שאני שולל את אופצית 'בעית המשתמש'

כמו כן אני חושב ש512 מגה של ראם זה מספיק עם כרטיס כמו הראדון 9700.

אז איך בכל זאת אני יכול לפתור את זה!?

פורסם

אתה על אקס פי, נכון?

מתי הפעם האחרונה שעשית פורמט לכונן המע'? איזה חומרה חדשה התקנת מאז הפורמט הזה?

בFC גם לי יש זמני טעינה ארוכים, עם מערכת יותר טובה משלך, אין מה לעשות שם.

בקשר לפריזים של כמה שניות בזמן משחקים, תסתכל על הTask Manager לא בזמן משחק ושים לב אם יש "ספייקים" בניצול של המעבד, אם יש, תסתכל איזה פרוסס לוקח את המשאבים באותו זמן. כאלה דברים יכולים לגרום לתקיעות במשחקים לכמה שניות.

תכתוב msconfig ב Run, לך ל Start up ותוריד משם דברים שאתה לא רוצה שיתחילו עם ההרצה של המחשב. חוץ מזה, תנסה לפני משחק, לסגור פרוססים דרך הTask Manager, אפשר לסגור הכל חוץ ממה שהמחשב לא נותן לך, תשתדל לא לסגור את Explorer.exe ואת svchost.exe.

פורסם
  • מחבר

הכל נעשה.

האיכס פי שלי נמצא על מצב 'ביצועים' הטאסק מאנג'ר שלי מסודר להפליא רצה רק תוכנה אחת 'מיותרת' שהיא תוכנת הניטור של הלוח אם.

עשיתי איחוי דיסק לפני חודשיים בערך, אני עושה כל 4 חודשים-חצי שנה כי יש לי 200 ג'יגה וזאת עבודה לא קלה

האמינו לי ניסתי הכל, אך אין פיתרון ! אז איך אני נעלם מהבעיות הכ'כ מציקות האלה!? האם זה אכן המעבד?

האם קנייתי בארטון 2500 תציג בפני עולם חדש חסר לאגים ובעל זמני טעינה אנושיים?

פורסם
האם קנייתי בארטון 2500 תציג בפני עולם חדש חסר לאגים ובעל זמני טעינה אנושיים?

לא, אבל הוספת זיכרון כן. (הלוואי עליי גרוטאה כמו שלך :-X)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים