עבור לתוכן

מה זה בדיוק dual channel ddr?

Featured Replies

פורסם

נגיד 512 dual channel ddr

אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

פורסם

כאשר רוצים תמיכה בדואל צריך לשים את הזיכרונות במקום שהיצרן אומר בנוסף

הזיכרון אמור להיות זהה לשני ולכן ישנם קיטים כאלה שיוצרים אותם באותה סדרה(אלה לאנשים שבאמת רוצים תמורה) ובאותו הזמן ,ולכן הם גם יותר יקרים

יום טוב

פורסם
  • מחבר

מה ז"א מקום שהיצרן אומר? ואם לדוגמא אני קונה מחנות מחשבים שני סטיקים של 256 אותו סוג וחברה אזי זה יהיה לי דואל?

פורסם

נגיד 512 dual channel ddr

אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

1) אין הבדל בין סטיקים של דואל לסטיקים רגילים. תשתמש בזוג סטיקים זהה (אבל אין צורך להוציא יותר מדי כסף על סטים מיוחדים). רק תשים אותם במקום הנכון על הלוח (למשל באינטל רוקלייק צריך לשים אותם בסלוט 1 וסלוט 3. אם תשים בסלוט 1 ו 2 לא תקבל DUAL).

2) עם מעבד אינטל זה ישפר את הביצועים, במיוחד עם המעבד הוא עם יכולות הייפר טרדינג. בדואל צאנל כל סטיק מקבל בס משלו, בדומה ל רייד 0 בדיסקים. מנסיון זה משפר משמעותית את הביצועים.

3) כל זה נכון אם הלוח (הציפסט) תומך בדואל צאנל (לדוגמא אינטל 865, 875). אנשים אומרים שעל AMD זה לא ממש משפר את הביצועים, אבל אף פעם לא בדקתי.

איזה לוח ומעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

תודה

אני הולך לקנות מחשב חדש ורק רציתי להבין את הנושא הזה

פורסם

אם יש לך כסף, ואתה עובד הרבה עם אפליקציות הדורשות זכרון (משחקים למשל) אז תחשוב על 2 פעמים 512. זה מה שאני הייתי קונה היום.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום... מצאתי את הת'רד הזה בחיפוש והתעוררה אצלי שאלה אחרי התגובה שאומרת שיש צ'יפסטים שתומכים ויש שלא...

השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא רשימה כלשהי עם פירוט לגבי תמיכה של צ'יפסטים בפיטשר הזה.

או אולי פשוט מישהו שיודע יוכל לספר לי אם הצ'יפסט של אינטל : 845G תומך בפיטשר הזה...

תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים