עבור לתוכן

מתלבט בין לוח לבין זיכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום , המפרט שברשותי הוא :

AXP 2000+ TBRED

MSI KT400A MOBO

256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic

R9600PRO 128MB

70GB WD

זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)

פורסם

הזיכרון הוא לא הבעיה, ובטוח שזה רעיון גרוע מאוד להישאר עם 256MB.

פורסם

T-bird זה מעבד חייה! אפשר להגיע איתו ליותר מMOBILE בחלק מהמקרים. בעיקרון אתה צריך את שניהם... קנה 1 מהם ותחסוך לשני

פורסם

ההבדל בביצועים בין לוח KT400A ל-NFORCE2 הינו באחוזים בודדים בלבד בעוד שההבדל בין 256MB ל-512MB הינו משמעותי הרבה יותר.

פורסם

ברור שצריך את שניהם

לפי דעתי כדאי להחליף את הלוח ראשון ולעשות גם אוברקלוק בדרך

פורסם
  • מחבר

מנטלי , אני ממש לא חושב , יש לי 9600PRO , הוא אמור להריץ חלק NFSU על הגדרות גבוהות בלי פילטרים(וגם עם פילטרים) , ואצלי זה ממש לא חלק , בחלק מהמקרים אף יורד ל10-15FPS... , אצל אח שלי עם FX5200 רק עם לוח יותר טוב ומעבד יותר טוב , יש 60-50FPS לא יורד מתחת ל30... , על הגדרות הכי גבוהות ורזולוציה 1024X768...

לעוד חבר שלי , יש לוח כמו של אח שלי , ו9600פרו של ספיר , ומעבד 2200(שאין בינו לבין המעבד שלי הבדל של יותר מ10אחוז) , והמשחקים עובדים פי כמה וכמה יותר טוב , הבעיה אינה טמונה בכרטיס מסך את זה אני יודע טוב , כי אצל אח שלי הוא עובד כמו גדול... , פשוט סוס! , אבל אצלי , חרם...

פורסם

אני חושש שהבעיה טמונה במקום אחר שכן על המפרט החלש שלי המשחק הנ"ל עובד עם רמת פירוט כמעט מקסימלית (בזמנו עבדתי עם A7V266 ולא היה שינוי).

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות? במה טמונה הבעיה אז? , אין לי מושג במה...

ומה המפרט שלך? ואולי הלוח הספיציפי שלי דפוק? חברה וכ'ו...

אני לא יודע , כי הKT400A גרוע משמעותית מצ'יפסטים אחרים... , אפילו יותר גרוע מKT400...

פורסם

המפרט שלי זה XP 1600+ @1.6GHZ, זכרון 512MB במהירות 2100 עם GF 2 GTS. כמובן ללא פילטרים מופעלים.

שים לב כי הצ'יפסט הזה לא כל כך חלש:

http://www.tomshardware.com/motherboard/20030417/index.html

http://www.tomshardware.com/motherboard/20030523/index.html

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1807

ניסית להתקין WINDOWS מחדש?

פורסם

לדעתי המחשב שלך חנוק עם 256 אבל גם הציפסט ישן. תוריד SANDRA תעשה COMBINED PERFORMANCE INDEX ואז תוכל לדעת גם מה תהיינה ההשלכות של החלפת זכרונות ו\או ציפסט וגם לדעת אם הביצועים של המחשב דפוקים ביחס ל KT400A אחרים (אז באמת יתכן וה MOBO דפוק).

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק עם הלוח הזה זה זוועה , אני משנה את המכפלה וישר היא יורדת ל9.5(לא חשוב איזה מכפלה אני קובע בביוס) כאילו הביוס דפוק ,עכשיו , ניסיתי לקחת מחברים ולעבוד עם 1GB זיכרון , לא ראיתי שיפור כמעט בכלום במשחקים , המשחקים עדיין רצים מאוד גרוע יחסית לחומרה , זה מאוד מוזר , ואפילו לקחתי מחבר אחר 9800PRO ו9700PRO , כולם כמעט אותם תוצאות ולא רואים הבדלים...

בקשר לעבודה בוינדוס , אני יכול להעיד וגם ROYSHEFY יכול להעיד , המחשב שלי עובד יותר מדי טוב בוינדוס , מאוד מאוד מהיר בוינדוס... , יעני , גם בטעינות וכאלו , הוא עובד מהר מאוד יחסית לחומרה שלו... , לדוגמא , להתקין WINXP PRO לוקח לי סביבות ה10דקות , שאמור לקחת סביבות ה20-15...

ויש לי הארדיסק 40GB 7200RPM של WD עליו מותקן הוינדוס , המחשב גם עבר פירמוט לפני פחות משבועיים...

כל הדרייברים מעודכנים , חוץ מזה של הצ'יפסט , למרות שלא נראה לי שזאתי הבעיה אני ינסה לעדכן גם אותו , משהו כאן פשוט דפוק!

היה איזה מצב , שעשינו LP , ולחבר אחד שלי היה 9500PRO ולי במחשב שלי היה 9700PRO , וראו בבירור שבכל משחק(פאר קריי וUT2004 שוחקו) המחשב של חבר שלי היה יותר טוב...

לחבר שלי יש לוח IC7 עם מעבד 2.6@3.0...

ו512זיכרון לא מסונכרן.(PC2700)

לא יודע מה להגיד לכם , משהו כבר מההתחלה נראה לי כאן דפוק , אבל אני לא יודע מה , מה שכן , לאח שלי יש את המפרט הבא :

AMD 2400+ @ 3500+(2300MHZ) FSB 230MHZ

Epox 8RDA3i NF2 U400

256MB PC3200 Infineon @ 460MHZ 5-2-3-2.5

GF FX5200

80GB 8MB WD

וקירור וולקנו 11+

עכשיו , יש לי אפשרות לשחק עם דברים כמו לשים שם את הרדאון , ואת המעבד, ולראות , ואם אני שם שם את הרדאון והמעבד(ואני רואה שהכל עובד חלק וטוב) , אז הבעיה כמעט בטוח בלוח האם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים