עבור לתוכן

שאלה לגבי הבארטון 2500

Featured Replies

פורסם

הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס?

במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?

פורסם

מכפלה נעולה, הבאס כמובן שפתוח לשינויים (בדיוק כמו מעבדי אינטל)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. ועוד משהו נניח שאני קונה אחד כזה. על איזה מהירות היית ממליץ שהוא יעבוד עליה 24\7 בטמפרטורות סבירות ופחות או יותר מתח סביר? כלומר מאיזה מהירות צריך להעלות מתח ליותר מ1.7? שזה הגבול במעבד לא?

לקירור יש לי slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט - הוא מספק קירור סביר מאוד.

פורסם

אממ אני עם בארטון 2500 העלתי לבאס 200 (שזה אומר ביצועים של בארטון 3200) עצרתי שם במתח 1.75

אבל זה תלוי כל מעבד מגיע לתוצאות אחרות...

אתה יכול להעצר ב 185 ובקושי תצטרך להעלות מתח.. אולי ל 1.7 לא יותר

פורסם
  • מחבר

שוב תודה ואטוס לוקוס, אני אבדוק את העניין. בקשר לבאס בפעם האחרונה שהייתי בביוס אני זוכר שהקפיצות בבאס לא כללו 185 , אלא 166 ו200...יכול להיות שאני טועה, טוב לא משנה זה יכול להיות תלוי במעבד, אני אצתרך לבדוק את זה .

פורסם

אתה צודק (חלקית) יש לך 3 מצבים

המצב הראשון - באס 166 - מעבד בארטון 2500

מצב שני - באס 200 - תואם למעבד בארטון 3200 (קפיצה ישירה לשם)

מצב שלישי - ידני.. נותן לך משחק ממוקד בקפיצות קטנות של הבאס + שינוי מכפלה (במידה ומהמעבד פתוח)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שיש מצב ידני, פשוט אני חשבתי שהתכוונת שיש קפיצה כזאת. אבל יש חסרונות לדבר הידני הזה. אני לא יודע למה אבל כשאני עשיתי למעבד שלי אוברקלוק אז בהרבה פעמים ששמתי את זה במספרים אחרים הוא היה קורס. אז בסוף השארתי את זה על 200 * 10 . (מעבד 1700+). עם לוח epox 8rda3i

פורסם

זה נכון מה שאתה אומר, גם לגבי המעבד וגם לגבי זכרונות

יש מקרים שהזכרון לא עובד טוב בבאס 207 אבל ב210 הוא עובד טוב, אין לי מושג למה זה אבל זה מקרה קיים ושכיח יחסית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים