עבור לתוכן

דחוף עזרה בקשר למפרט(מעוניין להזמין בשעה הקרובה)

Featured Replies

פורסם

מצטער על אשכול נוסף זה ממש דחוף אודה לכם אם תעזרו לי אני צריך להזמין את המפרט הזה עוד היום

מעבדי ?AMD? כמות

מחיר סה"כ

Athlon XP 2500+(512k 333) 1

475

475

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות

מחיר סה"כ

NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 1

475

475

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

256MB A-DATA 2

260

520

כרטיסי מסך? MSI כמות

מחיר סה"כ

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1

1490

1490

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות

מחיר סה"כ

80GB SATA 1

440

440

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות

מחיר סה"כ

Teac/SONY 1.44 1

40

40

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות

מחיר סה"כ

MSI x52 1

90

90

צורבים? CD Recorders כמות

מחיר סה"כ

Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1

190

190

מארזים? כמות

מחיר סה"כ

ATX MIDI 400W PFC, usb 1

190

190

מסכים? SAMSUNG כמות

מחיר סה"כ

17'' 753 DFX FLAT 1

800

800

יש לי התלבטות כבדה לגבי KSP, שמעתי רבות על השירות שלהם ואני מפחד שלאחר הקניה אם אקבל מוצר פגום לא אקבל שירות

וההתלבטות השניה היא לגבי הכ.מסך, האם החברה MSI מומלצת? והאם שווה להוסיף 500 ש"ח לכ.מסך הנ"ל או להסתפק ב 9600XT

ואם אפשר גם דעתכם על המפרט

תודה מראש, כל תגובה תעזור לי

פורסם

המפרט שנתת כאן מעולה,הכרטיס מסך נהדר ובהחלט שווה את תוספת ה500 ש"ח על פני ה9600XT,יש לו גם קירור מעולה מה שיתן לך אפשרות אוברקלוק לכרטיס במידה ותרצה לעשות זאת בעתיד.

בקשר לחנות KSP,מדובר בחנות הגדולה בארץ למחשבים כמדומני,עם חמישה סניפים בכל הארץ.לפי מה שקראתי כאן בפורומים מחבר'ה שקנו שם,רוב רובם היו מרוצים בהחלט וחלקם לא,כמו כל חנות.

אינני יכול לתת לך התחיבות,ואין לי גם ניסיון אישי איתם אבל הם בין החנויות שהאנשים כאן כותבים מהם מפרטים,ואילו היתה בעיה רצינית בחנות הזאת לא היינו כותבים משם מפרטים,עשו כאן גם סקר לא לפני הרבה זמן מהי החנות הכי טובה שאנשים התנסו איתה,וKSP היתה במקום טוב באמצע..

לדעתי אתה יכול לקנות משם בשקט,רק תברר עם החנות לפני הקניה מה זמן האחריות על הרכיבים וכו'.

דבר אחרון:כיוון שהספק המגיע עם המארז הוא ג'נרי ולא בטוח,בפרט עם הכרטיס מסך החזק מאד ששמת שצורך די הרבה וולט,הייתי ממליץ לך ביותר לאחר הקניה להחליף את הספק הג'נרי בספק איכותי מחברה מוכרת.

במקרה זה הייתי ממליץ על ה350W של טרמלטק שעולה 250 ש"ח בערך ואפשר למצוא אותו בחנויות כמו PCHARDWARE או זיגזאג.

חוץ מזה הכל טוב מאד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך JC_Denton על העזרה המרובה ! ;)

לגבי הספק, מה הכוונה לא ספק ג'נרי ומה החסרונות של זה? האם אפשר לעבוד עם הספק הנוכחי למשך חודש בערך או שזה לא מומלץ והאם יש ל KSP גם ספק כמו שהמלצת

ושאלה אחרונה, איך החברה MSI נחשבת בכ.מסך(האם עדיף Sapphire לדוגמא)? וקראתי על כרטיסי 9800 פרו מוחלשים, זה לא זה במקרה, נכון?

ד.א JC_Denton יש לך אייסיקיו אולי או מסנג'ר?(אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית)

תודה רבה רבה מראש

פורסם

קנה סטיק אחד של 512 ולא 2 של 256..

הדואל דידיאר בAMD לא ממש משמעותי..

ואתה לא רוצה לתפוס שני שליש מהסלוטים על ההתחלה, נכון?

ב1500 שקל אני מאמין שזה PRO עם 256ביט ולא 128ביט אז זה בסדר גמור (תברר את זה לפני קניה, אל תשקיע 1500 שקל על 128bit)

MSI בסדר.. אבל ספיר טובים יותר

פורסם

ספק ג'נרי הוא ספק המגיע מחברה לא מוכרת ועלול לספק מתחי חשמל לא יציבים למערכת ועלול ,אם חלילה הוא נשרף,לקחת איתו רכיבי מחשב אחרים.

ספק לא ג'נרי - אחד כזה שמגיע מחברה איכותית,עם מתחים יציבים ואחד כזה שנותן את כמות הוולט הרשומה עליו,בניגוד לספק ג'נרי.

לKSP אין ספק לא ג'נרי במחיר משתלם ולכן לא שמתי לך אחד כזה משם.

אני אישית רץ עם מערכת הכוללת מעבד יותר חזק משלך אך כרטיס מסך הצורך פחות וולט מהכרטיס שאתה קונה(Radeon 9600XT)וכל זה עם ספק ג'נרי,במשך יותר משנה..

אני כמעט בטוח שאתה תוכל להסתדר עם ספק ג'נרי במשך חודש,אבל לא כדאי להתגרות במזל..

תשאל בחנות KSP מה עם האחריות על כל רכיבי המחשב אם חלילה הספק נשרף,ואם הם יגידו לך שיש אחריות על כל הרכיבים והם מוכנים להתחייב על זה,הייתי אומר שאתה תוכל להסתדר עם הספק הג'נרי למשך חודש,אבל אני שוב ממליץ לא לסמוך על המזל,יש לך כאן יותר מדי רכיבים יקרים ובראשם הכרטיס מסך, ואם חלילה קורה משהו..

באפשרותך לוותר כרגע על הCDROM,ולחסוך עוד שבעים ש"ח מהמפרט על ידי זה שתיקח את הכרטיס מסך של ספיר,שהוא טוב לא פחות מהכרטיס ששמת במפרט,רק שאני לא יודע מה המחיר שלו כרגע כי זה לא מצוין באתר של KSP.לפני שהורידו ממנו את תג המחיר הוא היה עולה 1420 וכנראה שהוא עולה ככה או אפילו פחות אצלם כרגע.

אם כך,אתה חוסך 90 ש"ח על ידי הורדת הCDROM שלא הכרחי לך כרגע,ועוד 70 ש"ח או יותר הפרש בין הרדאון 9800 פרו של MSI ושל ספיר,ככה ישאר לך מספיק כסף בשביל לקנות ספק איכותי של HEC שעולה 180 וניתן לקנותו בPCHARDWARE או בזיגזאג.

עריכה:אתה יכול לשלוח לי אימייל תראה בצד את הIcon הקטן בצורת מכתב..

רון צודק בקשר למסך,לפי הבנתי יש לKSP את המסך MAG FD2 המעולה אך לא מצוין עליו תג מחיר באתר שלהם..תתקשר אליהם לבדוק אם יש להם אותו,אם יש להם אותו ויש לך עוד 200 או 300 ש"ח להשקיע,הייתי ממליץ ביותר לקחת אותו ולא את הSamsung,ולמרות שגם הסמסונג הוא מסך טוב,המאג עולה עליו בהרבה.

בקשר לזיכרון,עדיף דווקא להשאיר את הזיכרון בשני חלקים בכדי לנצל את הDual,למרות שזה לא כ"כ חשוב במערכת AMD.

הכרטיס מסך של MSI לא פחות טוב מזה של ספיר והוא מגיע עם קירור יותר טוב לאוברקלוק,אבל גם הספיר מצוין במידה והוא 256BIT כמובן.(הMSI בביטחון גמור הוא 256BIT).

פורסם

המסך לא שיא האיכות ממליץ לך להשקיע בזה עוד איזה 200 שח ולקנות MAG 796FD2

יש אותו ב1098 כולל משלוח אצל http://adscomp.co.il

הדיסק קשיח לא נראה לי אם 8 מגה באפר לא ראיתי רשום.. קח אם 8 מגה באפר זה הבדל עצום

פורסם

מי אלה בכלל בחיים לא שמעתי על החנות הזאת.. יש אותו גם בKSP כדרך אגב אם אתה הולך לקנות את המחשב שם

פורסם
  • מחבר

JC_Denton המון המון תודה לך אחי אתה לא יודע כמה עזרת לי !!

אני אברר מה אני עושה עם הספק כוח כשאני אתקשר ל KSP..

לגבי הכ.מסך, האם הספייר עדיף על ה MSI?

יש איזה דרך ליצור איתך קשר ?(אייסיקיו מסנג'ר?)

המסך לא כל כך חשוב לי לזה שאמר לי להחליף.

פורסם

אחלה,שמחנו לעזור. ;)

בקשר למסך דווקא כדאי לך לשמוע לרון,ברר את המחיר של הMAG ואולי גם תפתור לנו את התעלומה כמה הMAG FD2 עולה באתר של KSP..

פורסם
  • מחבר

דיברתי עכשיו עם KSP לגבי המחיר של הרדיאון פרו 9800, הוא אמר שזה 1420 אבל הוא לא בטוח והוא יחזור אלי

השאלה היא האם הספיר באמת יותר עדיף מה- MSI

ואני חושב שחבל לוותר על CDROM, כדי שתהיה אפשרות של צריבה מסידירום לצורב

וJC_Denton אין אפשרות ליצור איתך קשר דרך האייסיקיו מסנג'ר וכ'ו? :'( :'( :'(

פורסם

אם תיקח של sapphire תשאל אם הוא 256 ביט לאחרונה גם יצאה גרסת 128 ביט שהיא מוחלשת מאוד

sapphire חברה אמינה אבל גם MSI ,לרדאון 9800 פרו של MSI יש קירור יותר טוב

זה לא כל כך נורא אם תוותר על הסידירום ,ברוב תוכנות הצריבה יש אופציה שיעתיק קודם את התוכן של הדיסק

לדיסק קשיח ואז יצרוב

פורסם

מספר האייסיקיו שלי:321860248.

פורסם

הדיון ננעל בגלל:

x דאבל פוסטינג (דיון כפול לאותו נושא).

x כותרת שנוגדת את הכללים.

להבא תקרא את הכללים (בראש הפורום) ותצייט להם.

אם ברצונך להמשיך את הדיון, אתה רשאי לעשות זאת בדיון המקורי שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים