עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי לוח asus z370-a prime ומעבד I9 9900K קירור NH-D15 בלאק אמרו לי שלוחות Z370 פחות טובים למעבד הזה אבל בכל מקרה התחלתי לעשות אוברקלוק כרגע המתח 1.26 תדר 4.9 GHZ הטמפרטורה המקסימלית היא 74 בPRIME95 עד כמה אפשר למתוח את המעבד הזה לדעתכם? מה המתח שאסור לעבוד? ומה הטמפרטורה מקסימלית שאסור לעבור?

והאם כדאי לעשות דליד למעבד הזה? אמרו לי שהוא מולחם וחלק אומרים שאפשר לעשות

אשמח לעזרה

פורסם

מה המטרה שלך? סתם לכיף לבדוק? אתה רוצה להתעסק עם זה בתור תחביב? או שאתה מחפש עוד ביצועים?

פורסם
  • מחבר

מעוניין בביצועים

פורסם

תנסה להעלות את המכפלה טיפה תריץ בדיקות ותראה שיציב, תמצא מה הגבול לפני קריסות ואז תרד שתי מכפלות ותריץ בדיקת יציבות איזה לילה שלם.

מבחינת טמפרטורות לדעתי עד 90 בקיץ הישראלי בבדיקת יציבות שמאמצת את כל המעבד זה סבבה(בשימושים רגילים בדרך כלל העומס יהיה משמעותית נמוך יותר אלא אם אתה מתעסק ברינדורים).
בקשר למתח אני לא מכיר את המעבד הספציפי מספיק כדי לעזור, אבל אני בטוח שחיפוש קצר ברדיט יעזור לך.

מעבר לזה חבל על הזמן שלך, ההבדל זניח ויש סיכוי לא רע שיהיו לך בעיות יציבות בעתיד גם אם כרגע האוברקלוק יעבוד ובכל מקרה פתרונות קירור יקרים או delidding זה פשוט בזבוז כסף ועדיף שתחסוך לשדרוג הבא וזהו.

עריכה: עוד הערה קטנה, אם המטרה היא ביצועים במשחקים אז ההבדל יהיה זניח אלא אם כרטיס המסך ממש חזק ורזולוציות המסך נמוכה.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה והתשובה

רציתי לשאול עוד משהו עם מישהו יודע בתוכנת HWINF0 יש ערך שנקרא vr vcc temperature האם זה טמפרטורת הVRM בלוח?

פורסם

זה חיישן באזור של הVRM כן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

זה חיישן באזור של הVRM כן.

תודה רבה

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים