פורסם 2002 באפריל 1123 שנים העץ הנדיב.חחחח...הפרסי הנדיב (מד"ב במיטבו) ;Dנ.באני יודע שזו בדיחה עם וותק של דינוזאור אבל בכ"ז
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים וורוניקה מחליטה למות, המדריך ללוחם האור ועל העיוורון. כולם מאת פאולו קואלו.על העיוורון נכתב על ידי ז'וזה סאראמאגו.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים הספר הכי טוב שקראתי עד היום? אני מצליח להזכר רק בתפסן של סלינג'ראבל אל תתפסו ממני קראן - הגרסא העברית - עבודה בספרות.פשוט נהנתי ממנו אז הוא טוב.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים וורוניקה מחליטה למות, המדריך ללוחם האור ועל העיוורון. כולם מאת פאולו קואלו. גם אתה אוהב את הסגנון שלו? לדעתי האלכימאי טוב יותר...
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים והכל של גבריאל גרסיה מרקסהכי אהבתי משלו את מאה שנים של בדידות. ספר מדהים....
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים וורוניקה מחליטה למות, המדריך ללוחם האור ועל העיוורון. כולם מאת פאולו קואלו.על העיוורון נכתב על ידי ז'וזה סאראמאגו.טעות שלי אושי, תודה על התיקון.בהחלט אחד מהספרים שהכי השפיעו עלי.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מחבר והכל של גבריאל גרסיה מרקסהכי אהבתי משלו את מאה שנים של בדידות. ספר מדהים....אכן
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מי אמר שאנשי מחשבים לא קוראים ספרים אני אהבתי את (איך לא) THE WAR OF THE WORLDS של ה.ג. וולס את DUNE של פרנק הרברט וכמובן LORD OF THE RINGS של טולקין כולם כמובן באנגלית לצערי עוד לא סיימתי את כולם או את כל הסידרה במיקרה של השניים האחרונים
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים כיפה אדומה - לאוהבי מורדילו וכל השארויש עוד במקום שממנו זה בא >>> http://tomek.smijeh.com/galerija/surprise.html ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים בוא נגיד שהארי פוטר לא מתקרב לתחתית הדף של שר הטבעות/מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ושאר ספרי פנטזיה קלאסיים.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים בוא נגיד שאני בכלל לא יודע מה זה הארי פוטר, סתם סיקרן אותי לדעת... "כל העולם בהיסטריה אחרי הארי פוטר" אז עניין אותי לדעת מה קורה במדינתנו הקטנה.אני רק יודע ש Eylon דומה לו...
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים בוא נגיד שהארי פוטר לא מתקרב לתחתית הדף של שר הטבעות/מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ושאר ספרי פנטזיה קלאסיים.ספר חמוד, אבל אבל בקטגוריה של ספרי ילדים ילדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.