עבור לתוכן

מחשב נייד עד 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

3,000

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

סרטים, גלישה באינטרנט, תוכנות קלות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

נייד, אין נראה לי שאין צורך

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

מאוד. קניתי לאחרונה נייח עם nx300 white והוא פשוט טוחן לי הראש עם הרעש שהוא עושה (תמיד הייתי קונה מארזים סיניים זולים ואף פעם המאווררים שלהם לא היו מרעישים כמו מטוס)

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

מסך לפחות 15.6 אינץ'

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אייבורי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

היתה מתוכננת לפני 4 חודשים בערך. קיבלתי המלצה ממישהו כאן על דל אינספירון. אחרי חודשיים שניסיתי להשיג אותו התייאשתי כי היו חוסרי מלאי בכל החנויות שדיברתי איתם, אז תלוי במצב המלאי כיום

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

כן, רצוי אם זה אפשרי מבחינת תקציב:

שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים

שיהיה אפשר להעביר תכני 4k

אני לא יודע איך זה בניידים, אבל אם יש לי אפשרות לבחור/לשדרג כונן ssd, אני מעדיף אחד מאוד מהיר כמו evo 970.

רצוי יציאת USB אחת מהירה לפחות

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

לפרקים מסך של דל או סמסונג (תלוי בכמות היציאות של המחשב)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

רצוי מקלדת נוחה להקלדה ממושכת (יתכן שאחבר חיצונית עם USB, עוד לא החלטתי)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים