פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של A-10 לדעתי, עדיף. בהצלחה ! אחלה אין מה להפסיד.. אני אנסה ואעדכן אותך תודה רבה!
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר הכל עלה עבד טוב.. חיברתי את הכונן קשיח ושוב הבעיה חזרה רק עם הודעה קצת שונה.. מצרף תמונה. @A-10 @Jabberwock נערך 2021 במרץ 84 שנים על-ידי K1ko7
פורסם 2021 במרץ 84 שנים ציטוט של K1ko7 אז מה זה יכול להיות? עכשיו שאנחנו יודעים שהבעיה היא כשהכונן קשיח מחובר. אתה התקנת בעבר מערכת הפעלה עליו לכן הוא מתנגש צריך לבטל את דגל Active שבמחיצה שלו מקש ימני על "מחשב זה/My Computer" -> ניהול -> ניהול דיסקים. תצלם
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock אתה התקנת בעבר מערכת הפעלה עליו לכן הוא מתנגש צריך לבטל את דגל Active שבמחיצה שלו מקש ימני על "מחשב זה/My Computer" -> ניהול -> ניהול דיסקים. תצלם
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של A-10 ריץ א ה כמה פעמים, את ה - START UP REPAIIR לא עזר הרצתי 5 פעמים..
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock הוצאת את ה-Disk On key ? לא.. אוציא ואנסה שוב נערך 2021 במרץ 84 שנים על-ידי K1ko7
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר עדיין אותו דבר.. מה לגבי מה שאמרת על הכונן קשיח? היה מותקן עליו ווינדאוס פעם נשמע לי שזאת באמת הבעיה? מה עושים עם זה? @Jabberwock
פורסם 2021 במרץ 84 שנים ציטוט של K1ko7 מה לגבי מה שאמרת על הכונן קשיח? היה מותקן עליו ווינדאוס פעם נשמע לי שזאת באמת הבעיה? מה עושים עם זה? אתה צריך עזרה של התוכנה MiniTool Partition Wizard
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock אתה צריך עזרה של התוכנה MiniTool Partition Wizard אין צורך! עכשיו הכל עובד מעולה בדיוק כמו שאני רוצה הכל עולה אוטומטית פשוט אחרי כל השינויים הייתי צריך שוב לשנות את ההגדרות בוט בביוס ועכשיו עובד טוב! תודה רבה לכם @A-10 @Jabberwock מעריך את זה מאוד עזרתם לי ופתרתם לי את התקלה. דרך אגב, אתה ממליץ בכל מקרה להיעזר בתכנה הזאת כדי לבטל את הactive בhard drive? נערך 2021 במרץ 84 שנים על-ידי K1ko7
פורסם 2021 במרץ 84 שנים ציטוט של K1ko7 דרך אגב, אתה ממליץ בכל מקרה להיעזר בתכנה הזאת כדי לבטל את הactive בhard drive? זהו עזוב אל תיגע. נערך 2021 במרץ 84 שנים על-ידי Jabberwock
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock זהו עזוב אל תגיע. חחח כל המוסיף גורע מה שנקרא.. תודה רבה לכם! דרך אגב יש מצב שאתה יודע למה אחד המסכים שלי לא מצליח להציג את הביוס? מסך אחד ישן של lg 24" - כן מציג את הביוס מסך שני חדש dell 27" 144hz - לא מציג את הביוס.
פורסם 2021 במרץ 84 שנים מחבר ציטוט של A-10 אל תתקן דברים שעובדים ! יופי, טוב שהכל עובד. מלך! תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.