עבור לתוכן

-דחוף- חבר נכנס לכלא צבאי מחר (יום ראשון) זקוק למידע.

Featured Replies

פורסם

היי , הוא ביקש ממני שאני יברר לו כמה פרטים...

בקשר למה אפשר להכניס לכלא ומה אסור...

כבר הבנו שדיי רצוי להביא כרית ציפית ושמיכה מהבית...

אז בסך הכל השאלות הם מה כדאי להביא שיהיה שימושי שם.. (לאנשים שהיו בכלא צבאי בעבר , אם יש כאן בכלל כאלה :| )

איך התנאים שם , סדר היום , אוכל , יחס ... בקיצור כמה שיותר פרטים , יותר טוב..

ד.א - הוא נכנס אחרי שהוא היה 45 יום בבית , עריקות כדי לצאת מקרבי.

כמו שאתם יודעים

44 - נפקד

44+1 - עריק.

פורסם

לא היה עדיף לבקש העברה? ???

any way, sry cant help ya

פורסם

כמעט אף אחד לא הצליח לקבל אישור על טופס 55

הסיבה הפשוטה היא שהמפקד שלך צריך לחתום עליו ולהמליץ והוא מן הסתם לא יעשה את זה

פורסם

מקבלים כופסא "נובלס" ביום. סדר יום, תלוי איפה. יש מקומות שבהם ישנים כל היום ורק עושים מסדרים מדי פעם. במקומות אחרים זה כמו בטירונות: קמים ב-6 לארוחת בוקר, מסדר נקיון, שמירה (בלי נשק) וכו'. האוכל שם

מזוויע יותר מבכל יחידה צה"לית כמעט אז אמליץ להביא שימורים, חטיפים ומנות חמות. חוצמזה, מאד משעמם שם

אז שווה להביא כמה וכמה ספרים טובים כי לא נראה לי שמותר להכניס גיים בוי או משהו.

פורסם

אני הייתי במעצר. אסור להביא שום דבר חשמלי. לוקחים אך את הארנק הפאלפון וכל דבר אישי שלך.

דבר שני זה נכון שממקום למקום זה סדר היום משתנה, אבל סביר להניח שישימו אותו במקום עם סדר יום נוקשה.

האוכל בטוח יהיה מגעיל אז להביא אוכל מאוד מומלץ (לא להביא חטיפים כי זה יגמרו לך אותם מהר מאוד - להביא דברים כמו מנה חמה! )

פורסם

אחי היה בכלא...... היה עריק לדקה שלמה!!!!! גם כדי שלא ישלחו אותו לעזה.....

הוא אמר שזה היה הזמן הכי טוב שלו בשירות

טוב נו הבסיס שלו היה בבאר שבע (העם הכי חרא שיכול להיות........ חוץ מהבסיס של דריה :-\)

פורסם

merrymoon כפרה היית בכלא ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D

פשששששששששש את זה הייתי צריך לראות (לא להעליב סתם נשמע לי מעניין)

פורסם

לא הייתי בכלא, הבסיס שלי הוא כלא בפני עצמו - אני גרה שם. חוצמזה, כמעט כל הבסיס שלי היה בכלא ויש לנו כלא 2 תחנות מהבסיס כך שאני יודעת דבר או שתיים. הייתי על תנאי לשבועיים מחבוש אבל בסוף איכשהו לא קיבלתי כלא אף פעם ואני לא מבינה למה אנשים בוכים על הכלא הזה. זה לא סינג-סינג ולא אלקטראז ולא אוז ואם הם ישמרו על עצמם ועל הפה זה צרייך לעבור מהר. אני חושבת עכשיו לעשות איזו שטות ושישלחו אותי לחודש בכלא ואז עד אוגוסט אני אעשה עוד חודש ואשתחרר סוף כל סוף. מי יודע? שמעתי שבכלא הזמן עובר מהר... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים