פורסם 2021 במרץ 34 שנים מחבר הורדתי עכשיו את כל הדרייברים של הכרטיס מסך בסייף מוד, הפעלתי מחדש וזה עדיין מפעיל רק מהכרטיס הפנימי, אני אמור להתקין עכשיו מחדש?
פורסם 2021 במרץ 34 שנים ציטוט של A-10 בלי קשר לכונן / קשיח. ברגע שאתה מפעיל מחשב אתה צריך לקבל פוסט על המסך, עוד הרבה לפני עליית מערכת ההפעלה. או שתמצא הגדרה שאולי צריך לשנות בביוס, או שהלוח דפוק.
פורסם 2021 במרץ 34 שנים מחבר הסרתי עכשיו את כל הדרייברים עם DDU בסייף מוד וזה עדיין לא מפעיל דרך הכרטיס בהפעלה מחדש. שמתי לב שאם אני מוציא את הכרטיס כשהמחשב דולק, הכל משתבש והמסך מחליף צבעים והכל. אז הוא כן קולט ברמה מסוימת שיש כרטיס
פורסם 2021 במרץ 34 שנים מחבר אם זה משהו בהגדרות של הביוס זה אמור לסדר אם מאפסים אותן לא? כי עשיתי את זה כמה פעמים
פורסם 2021 במרץ 34 שנים ציטוט של מני מור שמתי לב שאם אני מוציא את הכרטיס כשהמחשב דולק, הכל משתבש והמסך מחליף צבעים והכל. אז הוא כן קולט ברמה מסוימת שיש כרטיס עשית מה?! למה!? לעולם לא מנתקים חומרה שהמחשב דולק.
פורסם 2021 במרץ 34 שנים ציטוט של Jabberwock לא חיברת את כבל החשמל של ה-6 פין. אין לכרטיס הזה חיבור מתח נוסף !
פורסם 2021 במרץ 34 שנים ציטוט של Moon-Mage עשית מה?! למה!? לעולם לא מנתקים חומרה שהמחשב דולק. כאילו, אולי תחבר רימון וזהו ? ( אני מדבר אל פותח הדיון )
פורסם 2021 במרץ 34 שנים ציטוט של מני מור הסרתי עכשיו את כל הדרייברים עם DDU בסייף מוד וזה עדיין לא מפעיל דרך הכרטיס בהפעלה מחדש. שמתי לב שאם אני מוציא את הכרטיס כשהמחשב דולק, הכל משתבש והמסך מחליף צבעים והכל. אז הוא כן קולט ברמה מסוימת שיש כרטיס לא מנתקים חומרה (פנימית) כשהמחשב פועל, אתה יכול לשרוף את הרכיב ורכיבים נוספים!
פורסם 2021 במרץ 34 שנים לא הבנתי למה אתה מטשטש את התמונה ככה אתה לא יושב אחרי 4 פיירוולים ומסתתר במערה כן?
פורסם 2021 במרץ 34 שנים תבדוק אם יש הגדרה של תצוגה בביוס (שמורה למחשב לעלות מכרטיס גרפי של הלוח - internal\onboard graphics או מכרטיס מסך חיצוני). אם אין אז מאוד אפשרי שחיבור ה-PCIe על הלוח לא תקין. נערך 2021 במרץ 34 שנים על-ידי niron
פורסם 2021 במרץ 34 שנים כבה את המחשב ותוציא ותכניס את הכרטיס כמה פעמים אולי יש קורוזיה או אבק שם זה יגרד את החיבורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.