עבור לתוכן

מחשב לא מזהה כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי, בניתי מחשב עם לוח את של גיגבייט דגם ga b75m d3v, כאשר אני משתמש בכרטיס המסך המובנה הכל בסדר, הבעיה היא שכשאני מחבר כרטיס מסך (1050 ti) המחשב פשוט לא קולט שהוא קיים, למרות שהמאווררים פועלים!  הכרטיס מסך עובד, בדקתי על מחשב אחר, המעבד גם פועל במחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, ניסיתי גם לעדכן ביוס, וגם לשים ביוס ישן יותר, ניסיתי לכבות בביוס את הכרטיס המובנה, גם לא עבד, ניסיתי לשים ביוס ישן יותר, שום דבר לא עובד! כשאני מחבר את המסך לכרטיס זה פשוט לא מראה כלום. דרך אגב, זה גירסה של הlow profile, יכול להיות שזה קשור?

אני  אשמח לעזרה מהירה, אני תקוע!

• תגובות 52
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס מסך מופיע בביוס של לוח אם ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש, לא ראיתי שהוא מופיע שם, אבל אני לא בטוח מחפש במקום הנכון. בכל מקרה, זה לא נמצא במנהל ההתקנים, והדרייברים של nvidia לא מזהים אותו

פורסם

תעלה צילום של לוח אם עם הכרטיס מסך.

שיהיה ברור מה מצולם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש, לא ראיתי שהוא מופיע שם, אבל אני לא בטוח מחפש במקום הנכון. בכל מקרה, זה לא נמצא במנהל ההתקנים, והדרייברים של nvidia לא מזהים אותו

WIN_20210303_12_27_18_Pro.jpg

פורסם
  • מחבר

WIN_20210303_13_07_10_Pro.jpg

פורסם

טוב.

יש כרטיס מסך אחר לשים בלוח הזה ?

כי כרגע, החשוד הוא לוח אם .

פורסם
  • מחבר

אין לי כרטיס מסך אחר, אתה חושב שהחריץ הרוס? כי הוא נראה שלם לגמרי

פורסם

זה שהתושבת נראית בסדר, עוד לא אומר שה המצב.

על דרך השלילה, אם הכרטיס עובד בלוח אם אחר,

הבעיה היא בלוח אם הנוכחי.

מה הבעיה ? על פי רוב התושבת.

יכול להיות גם אספקת מתח לא תקינה ועוד כהנה וכהנה.

תנתק את הלוח מהמתח ותנקה את התושבת עם מגבון לח לתינוקות.

ממש תעביר את המגבון על כל המגעים של תושבת לכרטיס מסך

אפילו עם מברג שטוח קטן, בעדינות כמובן. לנקות, כן ?

תמתין שהכל יתייבש.

תחזיר את המתח ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עשיתי את זה, עדיין לא עובד. אני מזכיר שהמאווררים פועלים. יש לך עוד פתרונות?

פורסם

כן, ראיתי שהמאווררים עובדים.

לא, לא כרגע.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אולי עוד מישהו? אני ממש נואש

פורסם

יש כמה אפשרויות שכדאי לבדוק לפני שפוסלים את הלוח:

1. זה אכן אפשרי שחיבור ה-PCIe לא תקין.

2. איזה ספק כוח יש לך? בדקת שהוא מתאים לכרטיס מבחינת צריכת חשמל ושהוא תקין?  ניסית לחבר ספק כוח אחר? האם לכרטיס יש יציאת מחבר Pcie6/8 שלא חוברה? 

3.ניסית לנתק את כבל ה-VGA (הכחול) שמחובר ללוח ולראות אם המסך מראה תצוגה מהכרטיס לאחר אתחול?

4.ניסית להחליף כבל HDMI ולבדוק חיבורים אחרים במסך/בכרטיס? יכול להיות שאחד החיבורים הללו לא תקין. 

5.האם ההרד דיסק חדש או שהייתה עליו כבר מע' הפעלה קודמת עם דרייברים/דרייבר של כ.מסך לפני שחיברת את הכרטיס? אם כן, האם הוסר הדרייבר הקודם עם תוכנת DDU דרך safe mode והאם הותקן דרייבר עדכני של Nvidia?  

פורסם
  • מחבר

אז ככה, הספק כוח הוא של 450W ואני יודע שהוא מספיק. לגבי הכבלים, הכרטיס מסך הוא בגרסה של הlow profile, אז הוא לא מצריך חיבורי חשמל. ניסיתי כבר לנתק את חיבור הvga וזה לא עוזר, אין שום פוסט. אני יודע שהחיבורים תקינים כי ניסתי עם אותו כרטיס מסך, מסך וכבלים על מחשב אחר וזה עבד. ההרד דיסק היה עם מעכת הפעלה ודרייברים, אני ניסיתי רק להוריד את כל הדרייברים ידנית ולחבר וזה לא עזר (התקנתי אותם חזרה והם לא מזהים עכשיו שום כרטיס מסך). אתה אומר שצריך להסיר עם התוכנה הזו?

פורסם

בלי קשר לכונן / קשיח.

ברגע שאתה מפעיל מחשב אתה צריך לקבל פוסט על המסך,

עוד הרבה לפני עליית מערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים