עבור לתוכן

קיים שילוש מNewegg מבוסס 939 ב$840 כולל משלוח.

Featured Replies

פורסם

AMD Socket 939 Athlon 64 3500+, 2.2 GHz, 512KB L2 Cache 64-bit Processor - OEM

$485

ASUS "A8V Deluxe Wi-Fi" K8T800 Pro Chipset Motherboard for AMD Socket 939 CPU -RETAIL

$168

Corsair Value Select (Dual Pack) 184 Pin 1G(512MBx2) DDR PC-3200 - OEM

$187

סהכ: $840

חשבתי שכדאי שאני אכתוב את זה כאן, כי זה כנראה הולך להיות משהו חזק בשביל אנשים שרוצים מפרט יקר יחסית ויכולים לקנות בארה"ב, וגם בגלל שכשזה יגיע לארץ זה גם יהיה טוב לאנשים שרוצים מפרט מאוד יקר.

הלוח הוא אחד מהיחידים, אם לא היחידי, שאפשר לקנות היום עם סוקט 939 וחוץ מזה הוא בכלל לא רע, מספיק יציעות SATA, כרטיס קול און בורד יחסית טוב, ומספיק USB2.

המעבד הוא הכי זול שבא ב939 ובכל זאת מאוד יקר. חוץ ממנו יש את ה3800+ שעולה משהו כמו $720 אם אני לא טועה (לא בדקתי כבר כמה ימים) ואת הFXים שרק קצת יותר יקרים ממנו. לא לשכוח, ההבדל היחיד בין האת'לונים לFXים הוא שלאת'לונים יש רק חצי מגה זיכרון מטמון ולFXים יש מגה שלם וגם מכפיל פתוח, לאת'לונים יש מכפיל פתוח רק מתחת למה שהוא מוגדר (הרבה פחות שווה, אבל עדיין, עדיף מכלום).

את הזיכרון בחרתי כי זה חברה מוכרת, זה ג'יגה בדיואל צ'אנל וזה יחסית זול. תזמונים, כמו שראינו, גם אם הם נותנים שיפור בביצועים הם לא שווים את המחיר אז לקחתי אחד עם 2.5.

המערכת הזאת טובה לשני דברים: משחקים, עם כרטיס מסך טוב, ולינוקס 64 ביט, עם כרטיס מסך בסיסי. חוץ מזה זה כנראה הדבר היחיד היום במחשבים שאפשר להגיד עליו שהוא Future-proof כלומר יחזיק מעמד עוד כמה זמן עם אפשרות שדרוג.

פורסם

אני הייתי נמנע מ-939 בהתחלה.. לא חכם לקפוץ על משהו חדש ישר כשהוא יוצא.

בד"כ יש בעיות ראשוניות שלא מודעים להן..

פורסם

והמטרה של הת'רד הזה היא?

פורסם
  • מחבר

והמטרה של הת'רד הזה היא?

"יש לי דוד שמביא לי מחשב מאמריקה..."

"אני רוצה מפרט שיחזיק מעמד הרבה זמן"

"אני רוצה מפרט למשחקים ואוברקלוק"

"שווה לקנות מחשב עכשיו? מה יהיה עוד חודשיים?"

אני הייתי נמנע מ-939 בהתחלה.. לא חכם לקפוץ על משהו חדש ישר כשהוא יוצא.

בד"כ יש בעיות ראשוניות שלא מודעים להן..

אני מניח שזה נכון בדכ אבל ה940 הוכיח את עצמו כטוב אבל יקר, ה939 אמור להיות אותו דבר בעקרון. אתה צודק בקשר לזה שאי אפשר ממש לדעת אם דברים חדשים ויש סיכון לפאשלה.

פורסם

המעבד OEM, יש להניח שתצטרך לקנות לו היטסינק

לא מצפה לבעיות, זה בסה"כ לא טכנולוגיה חדשה. ל AMD יש כבר מעבדים שפועלים בתצורה הזו על סוקט 940 בלי שום בעיה, ההבדל היחידי הוא שאין חובה להשתמש בזיכרונות REGISTERED.

גם הצ'יפסט לא חדש פרט לתמיכה ב HT של 1000 מה"ז.

אני רק לא חושב מהבנצ'מארקים שראיתי שהמחיר מוצדק בשלב זה אבל זה ללא ספק יתן ביצועים מצויינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים