פורסם 2004 ביוני 1221 שנים hwzone שלום!יש לי מצלמה דיגטלית aosta cx200b, מצלמה פשוטה ולא רצינית, אבל מספקת אותי.יום חמישי קניתי לה כרטיס זיכרון מסוג sd של חברת pqi בנפח 128mb.אתמול צילמתי איתה 100 תמונות בערך, אבל היום כשאני מנסה להעביר אותם למחשב אני נתקל בבעיה.כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב והכרטיס נמצא בתוכה, בכונן החדש שנוצר עבור המצלמה (יש לי ווינדוס xp) אין שום דבר, הוא ריק לגמרי.כשאני מחבר את המצלמה בלי הכרטיס בתוכה, רואים בכונן את התמונות ששמורות על הזיכרון של המצלמה, והכל עובד כרגיל.מישהו יודע איך אני יכול להעביר את התמונות מהכרטיס זיכרון למחשב ולפתור את הבעיה?
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מה שאתה יכול לעשות זה לקנות קורא כרטיסים.קורא כרטיסי SD : כאןכנראה מה שקורה הוא שהמחשב מזהה רק את הזיכרון הפנימי של המצלמה ולא את ההרחבה.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים המצלמה שלך אינה מוכרת לי, נסה אולי לקרוא בחוברת של המצלמה כיצד לסנכרז בין כרטיס ההרחבה של המצלמה למחשב. אני אחפש פרטים על המצלמה, אך אני בספק אם אמצא משהו... אם כל זה לא ילך, האפשרות היחידה שלך היא לקנות את הקורא כרטיסים.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר בחוברת לא כתוב כלום על זהוהאתר של החברה:www.aosta.com.twואין שם משהו על זה גם
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים למה אין ? יש מידע אודות המצלמה שלך: CX200B דרייבר למצלמה: Driver for Windows 98/98se/me Driver for Windows NT/2000/XP
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים תוריד ותתקין את זה.. אולי זה יעזור..http://211.72.131.30/dl/dsc/cx200b/cx200b_drv_xp.zip
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר כבר יש לי את הדרייבר למצלמהוהתכוונתי שלא כתוב באתר על סינכרון של הכרטיס עם המחשב.....
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים אולי תעביר את המצלמה למצה Review או משהו כזה... ??? אין לי שמץ, זה אמור לעבוד. אם לא פשוט תקנה קורא כרטיסים מה הקטע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.