עבור לתוכן

מגן 006, והתנכלות מצד מורה

Featured Replies

פורסם

006 זה שאלון (השני מתוך שלוש)

השנה התחילה שיטת מבחנים חדשה שנקראת שיטת הצבירה.....

לכיתה יא' אתה מקבל שאלון 005

לכיתה יב' אתה מקבל שאלון 006 בחורף ושאלון 007 בקיץ (005\006\007 זה שאלונים ל-5 יח"ל)

אני כתה י' עושה שאלון 005

קיבלתי מגן 90 ובבגרות מינימום 90 כי זה היה המבחן הכי קל שהיה אי פעם.........

שנה הבאה אני עושה 006..................................................

פורסם

What you're saying is really odd, according to several teachers from my school the 30 points thing still exists.

com, if I were you I'd make sure to check on it, as for going without a magen, don't count on it, it's nearly never done in an internal system.

פורסם

לא לא הוא צודק...... זה עכשיו כיתתי בשביל לבטל מגן.....

צריך שהציון בגרות יהיה שונה מהממוצע הכיתתי של המגן.......

ולמה לכתוב באנגלית?

פורסם

ארמגדון - אתה טועה

בתור אחד שהתעסק המון (אבל המון) בריבים עם מורים ב3 שנים האחרונות. (הייתי יור מועצת תלמידים ו550 תלמידים כל שנה ביקשו עזרה בלהילחם במורה מסויים בשביל לשפר מגן...) זה לא עובד ככה.

המגמה היום במשרד החינוך היא להשאיר את המגן (שלדעתי האישית הפך למגן על מעמד המורה בארץ ולא למגן על התלמידים...). ביטול מגן לא תראה היום בשום מקום. הדבר היחידי שתראה זה הורדת משקל המגן בציון (וגם אז ל40 אחוז או במקרים חריפים ל30 אחוז. 10 אחוז זה משהו מאוד נדיר) וזה קורה כשכל הכיתה מקבלת ממוצע שרחוק ב20 נק מהממוצע של המגן (או 25 נק או 30 וכך הלאה...).

עוד משהו זה שאם אתה תלמיד אינטרני לא תוכל לגשת במועד חורף בתור נבחן אקסטרני אם אתה עדיין לומד בבית הספר. מה שכן תוכל זה לשפר את המגן בחורף ולגשת למבחן עם מגן חדש.

אצלנו בבית ספר הייתה רכזת בגרויות שידעה את כל החוקים האלו ויעצה לתלמידים שרצו לשאול שאלות. תבדוק את זה אצלך (או אם יש מנהל פדגוגי...)

פורסם

לאיזה מקצועות יש מועד חורף ולאיזה מועד ב'?

ומה ההבדל?

פורסם

אנגלית ומתמטיקה יש מועד ב בקיץ וגם חורף

שאר מקצועות החובה אין מועד ב בקיץ אבל יש חורף

ומקצועות שהם אינם חובה יש רק מועד אחד בקיץ כל שנה

ובקשר לשאלונים במתמטיקה זה אחרת אצל כל בצפר

כמו בתנך שחלק עושים בכיתה י"א וחלק בי"ב

פורסם

השנה אצלנו י' עשו שאלון 005 (השלוש יחידות עשו 001)

והי"א עשו 005 ו006 (או הארבע יחידות יכלו לבחור בין 005 ל003)

השלוש יחידות אצלהם עשו נראה לי 001

הי"ב עשו לפי התוכנית הישנה.........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים