עבור לתוכן

Marilyn Manson

Featured Replies

פורסם

פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון.

שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה.

עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו.

מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן?

תודה.

פורסם

[ltr]never heard the one you liked, but Marilyn Manson is a Rock signer. good very good lyrics.

"There's a lot of pretty, pretty ones

That want to get you high

But all the pretty, pretty ones

Will leave you low and blow your mind"

/From The Dope Show[/ltr]

פורסם

זה לא שיר שלו, זה שיר ישן נושן משנות ה-50 עוד. בטוח מישהו עשה לו גירסת כיסוי ואולי זה בדיוק מה שמצאת.

פורסם
  • מחבר

לא מדוייק, דווקא לMerilyn Manson יש שיר שנקרא בדיוק אותו הדבר "Put A Spell On You" באלבום שנקרא "Smells Like Children".

אני יסביר את הבילבול:

מישהו שלח לי שיר בשם הקובץ "Marilyn Manson - Put A Spell On You" השיר היה בסגנון מזרחי\ערבי כזה שמאוד אהבתי ואז כשקיבלתי את האלבום "Smells Like Children" של "Marilyn Manson" לא קלטתי כי זה היה שונה לחלוטין מהזמרת שאהבתי.

אחרי חיפושים רבים... הסתבר שזה היה טעות ומי שבאמת שרה את השיר "Put A spell on you" שאהבתי זאת זמרת ערביה הנקראת Natacha Atlas ובכלל לא Marilyn Manson ששר בכלל רוק כבד\מטאל בסגנון שאני ממש לא אוהב בכלל.

סך הכל בלבול "קטן"  :)

פורסם

אהבתי את THE NEW SHIT

או בגרסת MTV המצונזרת- THE NEW HIT   ;D

מוזיקה מדליקה, מזכירה לי את באט מן.

פורסם

זה לא שיר שלו, זה שיר ישן נושן משנות ה-50 עוד. בטוח מישהו עשה לו גירסת כיסוי ואולי זה בדיוק מה שמצאת.

חצי מהשירים של מרלין מנסון הם COVERS.

והמוצלח מביניהם זה TAINTED LOVE.

פורסם

הוא גם הלחין את הפסקול של הסרט Resident Evil.

פורסם

הוא גם לובש חוטיני...סתם בנאדם מוזר

יש לו כישרון אבל אני אישית לא אוהב...[מזדהה עם פותח הת'רד]

פורסם

מרלין מנסון זה לא זה ששבר את הצלעות בשביל לרדת לעצמו ?

פורסם

ככה אומרים

פורסם

אומרים גם שהוא השפיך באחת ההופעות לאחד המאבטחים שלו על הראש (בזמן שהמאבטח עשה את שלו ושמר- עם הפנים לקהל הוא עשה את זזמו...)

וגם שבאחת ההופעות שלו הוא זרק גור כלבים לקהל ולא הסכים להתחיל את ההופעה עד שהקהל לא הורג את הגור (לא אתגר קשה במיוחד לקהל של איש כזה... במיוחד כשהוא גם ככה נלהב...)

ככה אומרים

פורסם

הוא מפחיד אותי...

איפור כבד שחור לבן..

זה הדבר הכי מפחיד: עדשות של איש מת!!

וכל השיניים שלו כסף זהב נראה לי יש לו אזעקה בתוך הפה יש שם אולי ק''ג של זהב 24 קראט :o

לדעתי הוא לא כשרוני ויותלר מיזה הוא מפחיד ילדים קטנים בתור ילד קטן פחדתי ממנו :(

פורסם

חחחחחחחח אל תגזים הוא לא כזה מפחיד.

הוא סתם עושה םוזות בשביל שיקנו את הדיסקים שלו, הכל צומי. ודווקא יש לו כמה שירים יפים (כמו sweet dreams, למרות

שחלקם Covers, אני דיי אוהב חלק מהשירים)

פורסם

כן ויש לו גם שיר ישן שהוא מתחפש לעץ...

פורסם

הוא מפחיד אותי...

איפור כבד שחור לבן..

זה הדבר הכי מפחיד: עדשות  של איש מת!!

וכל השיניים שלו כסף זהב נראה לי יש לו אזעקה בתוך הפה יש שם אולי ק''ג של זהב 24 קראט  :o

לדעתי הוא לא כשרוני ויותלר מיזה הוא מפחיד ילדים קטנים בתור ילד קטן פחדתי ממנו  :(

בדרך כלל איש מוזר כזה נקרא Goth.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים