עבור לתוכן

מחשב נייח גיימינג עד 9,000 ש״ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה/אופיס אין צורך, מעוניין בהרכבה מקצוענית.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה - רק שתהיה התקנה מקצוענית, ואיכותית.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? שבוע הבא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? Overclocking קל, יכולת לחבר 2-3 NVME.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) - ג׳ויסטיק, Rudder.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: דיסק קשיח NVME , כל רכיב שיאפשר שקט מקסימלי, יש לי מסך 1440p 120Hz. בנוסף העדפה למעבד Ryzen.

פורסם

מעבד: 2190 ₪ - * אספקה לא סדירה  * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 BOX
קירור מים למעבד: 358 ₪ - Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 ARGB
לוח אם: 716 ₪ - ASUS TUF GAMING B550-PLUS
זכרון: 337 ₪ - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK
כרטיס מסך: 3690 ₪ - * בקניית מחשב אזל * - ZOTAC GeForce RTX3080 10GB Up To 1725Mhz TRINITY OC
דיסק קשיח: 509 ₪ -  WD Blue 1T SN550 NVMe  R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty
ספק כוח: 590 ₪ - * חדש * - GIGABYTE AORUS 850W 80+ GOLD MODULAR - 10 YEAR Warranty 
מארז: 394 ₪ - Antec NX800

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 8784 ₪ 
לאשראי: עד 12 תשלומים 8959 ₪ או עד 36 תשלומים 9135 ₪

זה פחות או יותר מה שהייתי ממליץ לך ללכת עליו בתקציב שלך, אבל הסיכוי שתוכל לקנות מחשב כזה בחודשיים הקרובים במחיר דומה למחיר הזה הוא דיי קלוש(כנראה תצטרך לשלם בערך 1500 יותר) בגלל שאי אפשר להשיג 3080 בשום מקום.

פורסם
  • מחבר

מעולה, רק המארז קצת מאכזב, בהתחשב בכמה שחשוב לי השקט, לא? (וזיכרון אני צריך 32GB)

פורסם

פספסתי את הדרישה של השקט, תחליף למארז שנראה לך שיתאים לך, מבחינת זיכרון פשוט תוסיף עוד קיט

פורסם

אני עם המארז הזה והוא שקט מאוד. בנוסף אני לא רואה סיכוי ל 3080 במחיר הזה. המחירים היום מגיעים ל 5 אלף שקל וזה עוד בעדינות. ראיתי גם ב 6. מזל שקניתי בהתחלה 3080

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את ההצעה הבאה - https://www.tms.co.il/213587

אשמח לחוות דעת של המקצוענים כאן בפורום.

בנוסף, לא יודע אם מותר לדון בזה או לא, האם מומלץ לרכוש ב-tms?

פורסם

TMS סבבה והמפרט שהוצע לך טוב, רק שהמחירים של חלק מהרכיבים טיפה יקרים יותר ממקומות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים