עבור לתוכן

שרת Dell PowerEdge R630

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה.

אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת.

השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה

תודה מראש 

:)

פורסם

עבדת פעם בחוות שרתים?

אם התשובה היא לא, אז אתה חייב להבין שזה לא מחשב ביתי שאתה עובד איתו. מדובר על מחשב עם משקל, גודל, רעש, וצריכת חשמל שמיועדים לעבודה רצופה והתקנה בחווה.

בשביל מה אתה צריך את זה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

עבדת פעם בחוות שרתים?

אם התשובה היא לא, אז אתה חייב להבין שזה לא מחשב ביתי שאתה עובד איתו. מדובר על מחשב עם משקל, גודל, רעש, וצריכת חשמל שמיועדים לעבודה רצופה והתקנה בחווה.

בשביל מה אתה צריך את זה?

בעיקרון יש לי cluster של כמה raspberry pi  ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר רציני שימש גם כשרת web ו-ftp וגם nas

וראיתי הרבה אנשים שיש להם שרת בבית, בדרך כלל שמים את זה בחדר פנוי כלשהו, או מחסן... אבל לצערי אין לי.

פורסם

מה המפרט ומה המחיר ? 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

מה המפרט ומה המחיר ? 

שני מעבדים מדגם Xeon E5-2650 v2

64GB ECC DDR4

שני כוננים SAS כל אחד 500GB

ושאר הדברים שמגיעים בשרת הזה.

1200 שקל.

פורסם

טוב, זה מחיר משתלם מאוד,  קשה למצוא משהו במבנה של tower עם מפרט כזה במחיר כזה.

אבל זה באמת הולך להיות רועש.

נ.ב. אני חושב שהמעבד אמור להיות V3 .

לדעתי V2 לא עובד עם DDR4 .  והשרת הזה באמת אמור להגיע עם V3 . 

same same ... 

פורסם

ציטוט של idanshapira

השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה

חד משמעית כן!! רועש בטירוף. 

מילא הרעש בעליה של השרת (שלוקחת כמה דקות, זה לא כמו מחשב ביתי) שנשמע כמו המראה של מטוס, זה זניח כי אחרי כמה דקות המאווררים נרגעים, שרת צריך קירור תמידי (כי מן הסתם הוא מיועד לעבוד כל הזמן). אצלך בבית אתה לא יכול לספק לו קירור 24 שעות אז כנראה שגם בשוטף המאווררים שלו ירוצו די גבוה...

חוץ מזה, איפה תשים אותו? הדגם שציינת זה לא שרת טאוור, זה שרת פיצה. זה צריך להיות מורכב בארון שרתים (או לחלופין סתם מונח על שולחן או על הריצפה??).

פורסם
ציטוט של idanshapira

משהו יותר רציני שימש גם כשרת web ו-ftp וגם nas

מחשב עם מארז tower יכול לענות על הדרישות האלו. גם לא צריך חומרה ייעודית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים