פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אתם לא נוגעים במעבד עצמו אלה בהיטסינק... ברור שהוא יהיה יותר קרבכל מקרה הסנסור לא ימס אני שמתי אותו על 88 מעלות של הVOODOO ולא קרה לו כלוםבכל מקרה אתה יכול עם סלוטייפ וכאלה דברים אבל חתיכה קטנה רק שתחזיק אותו על תעשה לו שם גבעה של דבק..היום מי שקונה sf2 (הגרסאות החדשות) מקבל מן דבק מיוחד שמדביקים על הסנסור ואז יוצא מהדבר מן שקוף דביק שיכול לעמוד עד 90 מעלות!!!, אז אני די בטו שמוכרים דבק זהה, שווה לחפש
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר דרך אגב חברה נראה לי שפתרתי בעיה של הוצאת חום נוספת שהיתה לי לכול אלה שיבדקוכי הוספתי מאורר של 120 והיה לי אחד של 80 מאחורה שמוציא אז חברה כול כך הרבה אוויר נכנס וכמעט כלום אוויר יוצאאז החום המחורבן נשאר וזהו
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים shiz מסקרן אותי, תרשום פה לכמה מעלות הגעת. אני רוצה לראות אם הבעייה היא אצלי או בחום שיש במדינה שלנו. ???
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים וואלה מזל שלא קניתי את ההיטסינק הזה... אני אם וולקנו 12 וארטיק סילבר 5 מקבל 39-40 מעלות אחרי אוברקלוק!!!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים הבהלתם אותי עכשיו ... הזמנתי לאח שלי את ההיטסינק הזה(ו AS5) לפי כל הביקורות שהיו באינטרנט ופה באתר כש CHEVY שיבח אותו, אבל עכשיו אני דיי בספק, אולי לבטל את ההזמנה ולקחת משו אחר? ???
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים סינק מצויין ברוב המקרים יעלה על הוולקנו12 אין לך מה לדאוג.. יש גם אנשים שלא מרוצים מה SP97 אז מה זה אומר שהוא לא טוב? שטויות... סינק תותח
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר לכול הספקני שביננוהסניק הזה מצוין אם היה לי טיפה חחש לא היית קונה אותו וחוץ מזה צריך קירור טוב למארז ואז תראו הבדלאבל גם בנוסף יש להוסיף שפוט יש לי בעיה אם הלוח שלי של סטיה של כמה מעלות ואני צריך להשיג או לקנות דיודה חיצונית שככה אני ידע כמה מעלות המחשב שליאני עכשיו על 52 מעבד ווו 40 גשר צפוני
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים בחזרה לתריד עצמו ולא איזה מאורר טוב יותר, גם לי יש לוח של GIGABYTE 7N400Eוגם אצלי המעבד עומד על 50-53 מעלותוהלוח עצמו על 40 מעלותויש לי VOLCANO 12+..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.