עבור לתוכן

בעיה אם ALX 800 אולי?

Featured Replies

פורסם

אתם לא נוגעים במעבד עצמו אלה בהיטסינק... ברור שהוא יהיה יותר קר

בכל מקרה הסנסור לא ימס אני שמתי אותו על 88 מעלות של הVOODOO ולא קרה לו כלום

בכל מקרה אתה יכול עם סלוטייפ וכאלה דברים אבל חתיכה קטנה רק שתחזיק אותו על תעשה לו שם גבעה של דבק..

היום מי שקונה sf2 (הגרסאות החדשות) מקבל מן דבק מיוחד שמדביקים על הסנסור ואז יוצא מהדבר מן שקוף דביק שיכול לעמוד עד 90 מעלות!!!, אז אני די בטו שמוכרים דבק זהה, שווה לחפש

• תגובות 54
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דרך אגב חברה נראה לי שפתרתי בעיה של הוצאת חום נוספת שהיתה לי

לכול אלה שיבדקו

כי הוספתי מאורר של 120 והיה לי אחד של 80 מאחורה שמוציא

אז חברה כול כך הרבה אוויר נכנס וכמעט כלום אוויר יוצא

אז החום המחורבן נשאר וזהו

פורסם

ידוע שתמיד עדיף יותר הוצאה מיותר הכנסת אוויר..

פורסם
  • מחבר

אני יסדר את זה אבל תאמין לי שעדין ההפרש של המעלות לא טוב

פורסם

shiz מסקרן אותי, תרשום פה לכמה מעלות הגעת. אני רוצה לראות אם הבעייה היא אצלי או בחום שיש במדינה שלנו. ???

פורסם

וואלה מזל שלא קניתי את ההיטסינק הזה... אני אם וולקנו 12 וארטיק סילבר 5 מקבל 39-40 מעלות אחרי אוברקלוק!!! :D

פורסם

הבהלתם אותי עכשיו ... הזמנתי לאח שלי את ההיטסינק הזה(ו AS5) לפי כל הביקורות שהיו באינטרנט ופה באתר כש CHEVY שיבח אותו, אבל עכשיו אני דיי בספק, אולי לבטל את ההזמנה ולקחת משו אחר? ???

פורסם

סינק מצויין ברוב המקרים יעלה על הוולקנו12 אין לך מה לדאוג.. יש גם אנשים שלא מרוצים מה SP97 אז מה זה אומר שהוא לא טוב? שטויות... סינק תותח

פורסם
  • מחבר

לכול הספקני שביננו

הסניק הזה מצוין אם היה לי טיפה חחש לא היית קונה אותו וחוץ מזה צריך קירור טוב למארז ואז תראו הבדל

אבל גם בנוסף יש להוסיף שפוט יש לי בעיה אם הלוח שלי של סטיה של כמה מעלות ואני צריך להשיג או לקנות דיודה חיצונית שככה אני ידע כמה מעלות המחשב שלי

אני עכשיו על 52 מעבד ווו 40 גשר צפוני

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בחזרה לתריד עצמו ולא איזה מאורר טוב יותר, גם לי יש לוח של GIGABYTE 7N400E

וגם אצלי המעבד עומד על 50-53 מעלות

והלוח עצמו על 40 מעלות

ויש לי VOLCANO 12+..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים