עבור לתוכן

בעיה אם ALX 800 אולי?

Featured Replies

פורסם

או קי

אז קצת סדר

מוטי ו shiz ואני קנינו ב פנדה וקיבלנו את גירסת ה

Original

ויש לנו חרא של טמפ'

האם אני טועה?

• תגובות 54
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קריאת הטמפרטורה בלוח של גיגהבייט היא הבעיה, ובקשר לDARKMAN , באיזה משחה טרמית אתה משתמש , ומה המעלות שלך? מה כל כך גרוע בהם...

אני רק יכול להגיד שגם המעבד של אח שלי באותה בעיה... , וולקנו 11 על פול ספיד , ארבעה מאוררים במארז(שניים קדימה ושניים אחורה) , מעבד 2400 עם אוברקלוק ל3400(2300MHZ , אחרי מוד מטורטון לבארטון)

48-50 מעלות במנוחה ו52-54 במאמץ , הלוח הוא EPoX 8RDA3i משחה ג'נרית "25אחוז כסף" , בחורף עם אותו קירור על 3200RPM(בינוני , הפול ספיד היא 5000RPM(4800כעיקרון))

ללא אוברקלוק המעבד על 45-49 במנוחה ו50-52 במאמץ , גם טמפרטורות מאוד גבוהות יחסית... , להשוואה , הכרטיס מסך על 60-50מעלות לרוב... , מקסימום 65 במאמץ , FX5200 אמור להתחמם הרבה יותר מזה...(לפחות 70-80 מעלות...)

זה רק להראות לכם שזרימת האוויר במארז היא סבירה פלוס...

*חשוב לציין כי החדר של אח שלי משום מה יותר חם משאר חדרי הבית , וטמפרטורת המעבד שלי(2000+ , ללא אוברקלוק על לוח KT400A של MSI) בחדר ללא מזגן וללא מאורר כרגע על 47 מעלות...

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כבר לא יכול להפעיל את המחשב בגלל כל הרעש ודיברתי עם זיגזג אז במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מארז ROMEO ומאורר SILENT TOWER אבל אמרו לי שכדי להרכיב אותו הם צריכים להוצא את המאורר שיש בדלת כי הוא מפריע לחבר את המאורר ביגלל שהוא ענק.

אורן אמר לי שהיום יצא משם מחשב עם פרסקוט 3 גיגה ולוח של ASUS והוא לא עבר 51 מעלות בבדיקות שהם עשו וגם אמר לי שבמעבדה שלהם מאד חם.

אולי אני יעשה חור למלה למאורר מה אתם אומרים

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כבר לא יכול להפעיל את המחשב בגלל כל הרעש ודיברתי עם זיגזג אז במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מארז ROMEO ומאורר SILENT TOWER אבל אמרו לי שכדי להרכיב אותו הם צריכים להוצא את המאורר שיש בדלת כי הוא מפריע לחבר את המאורר ביגלל שהוא ענק.

אורן אמר לי שהיום יצא משם מחשב עם פרסקוט 3 גיגה ולוח של ASUS והוא לא עבר 51 מעלות בבדיקות שהם עשו וגם אמר לי שבמעבדה שלהם מאד חם.

אולי אני יעשה חור למלה למאורר מה אתם אומרים

תעשה אחי זה רק יועיל

עכשיו לכול המבינים למינהם האם יש איזה חישן שאפר לקנות שהוא אמין שיתן לי את הטמפ" האורגינלית של המעבד שלי

כי לי יש חישן שקיבלתי אם הולקנו 11+ שלי

ואי לי מושג אם הוא שווה בכלל לשים אותו

פורסם

די כבר לרשום הודעות לא קשורות

זה מענין אותי מה קנית

זהו תארד על ALX80 ולא ST

אני חוזר ומבקש מאנשים שיש להם

לרשום טמפ ו סוג

פורסם

שלום לכולם.

לפני מה שבדקתי הALX שקיבלתי במשלוח יחד איתכם הוא REV.A. הבנתי שאצלכם הוא לא!?! ממש מוזר. אבל הטמפ' עדיין חרא. שוב כמו שאמרתי בהתחלה, אני כבר הרמתי ידיים. הטמפ' במאמץ מגיעות ל 55 מקס' (וזה כמעט על הגבול שהמארז שלי ממריא מרוב מאווררים). אני יחכה שג'יגה בייט אולי יוציאו עידכון ביוס בינתיים אני על הגירסה האחרונה שלהם (F7).

פורסם

Vatos-Locos בגלל התארד הזה, הלכתי וקניתי את הALX (קראתי אותו מזמן). תראה, לעומת הוונטק אייר םלו שהיה לי הוא הוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות כמו כן בגלל האנרמקס, זה גם יותר שקט. יש לי שאלה אחרת יש לי לוח בקרה של מאווררים ואיתו מגיע חיישן כזה, לפי מה שקראתי אין איזו תשובה ברור איפה לשים אותו כדי לקבל את התוצאה הכי קרובה למציאות לגבי חום המעבד. היות ויש בעייה עם החיישן של הלוח אם, אולי לך יש פיתרון יצירתי איך ניתן לעקוף את החיישן של הלוח אם, ולהשתמש בחיישן של הפאן באס. כי בינתיים הוא סתם תלוי לי בתוך המארז ונותן לי את הטמפ' של המארז.

פורסם

יש 2 אפשרויות וזה תלוי במבנה החיישן

אם הרגליים שלו מופרדות ודקיקות אתה יכול לשים אותו מתחת למעבד בריבוע הריק ללא הפינים, והרגליים צריכות להיות מספיק דקיקות בשביל לעבור בין הפינים בלי להפריע

אם האפשרות הזאת לא אפשרית מבחינה מעשית אין ברירה וצריך להדביק אותו לתחתית ההיטסינק, הכי קרוב למעבד ולהשתדל שלא יגע בו

פורסם

יש לו שתי רגליים דקיקות, אבל בקצה נמצא החיישן הוא משהו ארוך ומאוד מאוד דק. אני ידביק אותו ללמטה של ההיט סינק, אבל עם מה? סלוטייפ??? בטמפ' של 40-54 מעלות הוא ימס! וישאר לי שם עיסה דביקה לא?

פורסם

תגידו 50 מעלות זה חם שאתה נוגע בזה?

או שזה יחסית נעים למגע?

פורסם

בדקתי בAIDA32 והמעלות שלי הם כרגע על 47. נגעתי בALX בכמה מקומות והוא ממש לא חם! ממש לא! אני לא יגיד קר, אבל כששמתי את האצבע, אפילו ליד הבסיס לא הרגשתי שום דבר מבחינת חום, ממש כמו הטמפ' של האצבע או משהו כזה. (אז ניסיתי גם אצבעות אחרות - וכן אנחנו עוד מדברים על הALX ולא על דברים אחרים  ;)  ) ועדיןן לא משהו שלפי דעתי שווה ערך ל47 מעלות (זה צריך להיות חם לא?)  ???

פורסם

אתם לא נוגעים במעבד עצמו אלה בהיטסינק... ברור שהוא יהיה יותר קר

בכל מקרה הסנסור לא ימס אני שמתי אותו על 88 מעלות של הVOODOO ולא קרה לו כלום

בכל מקרה אתה יכול עם סלוטייפ וכאלה דברים אבל חתיכה קטנה רק שתחזיק אותו על תעשה לו שם גבעה של דבק..

פורסם
  • מחבר

חברה  מה קורה הוספתי היום מאורר של 120 והמעלות עלו 60 מעלות

מה שמוכיח שהדיודה אצלי בהחלט דפוקה

פורסם

נסה לשים חיישן חיצוני בתחתית המעבד כדי לוודא את הטמפ' טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים