עבור לתוכן

דרייבר מקורי של כרטיס המסך או CATALYST ?

Featured Replies

פורסם

בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 .

איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

פורסם

Catalyst, כעקרון, הוא סט הדרייבר המקורי - אשר יתפקד היטב עם כל כרטיס שהוא Powered By ATI. החברות השונות נוהגות לקחת את אותו סט דרייברים ולחולל בו אופטימיזציות (לרוב רק שינוי הלוגו ודברים בסגנון).

פורסם

אני לא רוצה לפתוח דיון חדש רק בשביל זה, אז אני אנצל את הבמה הזו.

האם לפני התקנת דרייבר חדש ועדכני יותר מזה שכבר מותקן במחשב, עלי להסיר את הקיים קודם, ולאחר מכן להתקין את החדש, או שאני מבצע את ההתקנה על גבי הדרייבר הקיים?

תודה.

פורסם

מסיר באופן מוחלט את הדרייבר הנוכחי -

ניגש לתפריט הוספה/הסרה, מסיר תחילה את ה Control Panel, ולאחר מכן את הדרייבר עצמו, מפעיל את המחשב מחדש.

כשחלונות מנסה לאתר מחדש את כ' המסך (ב Startup), דלג על ה Wizard המוכר וגש להתקנה ידנית של הדרייבר החדש.

אחרי שפתחת את כל תכולת הקובץ לספריה מסויימת, גש לספרייה Driver והרץ את קובץ ההתקנה, לאחר שסיימת עם התקנת הדרייבר, גש לספריית CPanel והרץ את קובץ ההתקנה.

כשסיימת, הפעל מחדש את המחשב מחדש ואתה מוכן לצאת לדרך עם הדרייבר החדש.

פורסם

טיפ!,

לאחר שהסרת את הדרייבר דרך הוספה/הסרה של תוכניות שבלוח הבקרה, הורד כלי עזר, DriverCleaner3, ובצע ניקוי סופי של הדרייברים הקודמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים