עבור לתוכן

התלבטות יבן דגמי ה 3080

Featured Replies

פורסם

הי חברים,

אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת  ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות?

Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו..

לא יודע במה לבחור..

ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה?

תודה.

פורסם

חפש ביקורות על דגמים ספציפיים, לכולם יש דגמים טובים ויש גם זבל.

מבחינת ביצועים אין כמעט אף הבדל, העניין הוא רק איכות הקירור כולל כמה הוא רועש. יש הבדלים נוספים אבל לא כאלה שצריכים לעניין אותך אם אתה לא מתכנן אוברקלוק.

ובעיקר, תקנה מה שזמין. אין לך באמת פריבילגיה לבחור איזה דגם שבא לך, המלאי על הפנים.

פורסם
ציטוט של ch33

ובעיקר, תקנה מה שזמין. אין לך באמת פריבילגיה לבחור איזה דגם שבא לך, המלאי על הפנים.

^ זה פחות או יותר כל מה שיש להגיד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ch33

חפש ביקורות על דגמים ספציפיים, לכולם יש דגמים טובים ויש גם זבל.

מבחינת ביצועים אין כמעט אף הבדל, העניין הוא רק איכות הקירור כולל כמה הוא רועש. יש הבדלים נוספים אבל לא כאלה שצריכים לעניין אותך אם אתה לא מתכנן אוברקלוק.

דווקא כן יש לי את הפריבילגיה, כמובן בהמתנה מראש לאותו מוצר אותו אבחר.

לגבי מבחר הדגמים... עניין הכבלים עדיין רלוונטי? כי לפי המאמר בזמנו המסקנה הייתה שהיחידה שהשקיעה בכבלים הכי טובים הייתה Asus בגדמי ה TUF. השאלה אם זה עדיין ככה? 

פורסם

אני עם MSI RTX 3080 X-TRIO ומרוצה מאוד!!!!

כמעט אין רעש, הוא מחזיק משחקים מטורפים ב 70-72 מעלות בסופר מאמץ וזה עוד אחרי OC

כל עוד יש במלאי את אחד מהחברות גיגהבייט, אסוס, MSI אז תבחר מהם. ראיתי ביקורות על zotack ו- GALAX שהם פחות מומלצים בגלל הקירור והרעש

אבל מה שנוח לך, אכן יש בעיית מלאי גדולה מאוד, אין לי מושג עד עכשיו איך הצלחתי להשיג. אולי בגלל ששיגעתי את המוכר עם שאלות 🤣

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים