עבור לתוכן

בגרות באינטרנט.....

Featured Replies

פורסם

אהלן.....

יש לי ב24/6 מבחן מעבדה באינטרנט ואני לאדע בדיוק על מה הם בוחנים אותי ומה שואלים........

המורה שלי חתיכת הומו שלא מבין מהחיים שלו אז אין טעם לשאול אותו וגם הוא לא יענה....

אז מי שעשה את הבגרות הזאת יכול להגיד מה שואלים ואיך זה הולך בכלל?

פורסם

אתה מדבר על בניית אתרים?

אם כן, אז פשוט באה איזה בוחנת נחמדה, היא שואלת אותך כמה שאלות קטנות... אח"כ תבקש ממך אולי ליצור איזה משהו במקום לידה... ואז פשוט נותנת לך 100 ;D . באמת, הרוב מקבלים בבגרות מעבדה בסביבות ה-95..

פורסם
  • מחבר

ותגיד יש מגן גם במקצוע הזה?

כי המורה המעפן שלי אומר שהוא לא נותן מגן 100 כי אין דבר כזה אתר 100

האמת הוא לא יכול לבנות אתר של 100 וילד בכתה א' יכול!!!!1

פורסם

בטח שיש כזה דבר מגן 100

אני קיבלתי במגן 100 (למרות שלא ניגשתי אליו בכלל :D)

אם אתה מדבר על הבגרות אינטרנט עם ASP ו- JS וכל זה אז הבוחנת באה, אומרת לך תראה לי איך עושים זה וזה באתר, ואז אומרת לך "אם הייתי רוצה לעשות ככה וככה, תבנה לי משהו שיעשה את זה" - במקרה שלי הייתי רק צריך להעתיק קובץ אחר שהיה לי ולשנות אותו :P

פורסם

לנו היה בוחן מצחיק כזה, זקן.

הוא בקושי ידע להתעסק עם מחשב ועם עכבר (לא מצא את הX כדי לסגור חלון...)

את כולם שואלים מה ההבדל בין java ל asp (אמרתי שזה בלקוח וזה בשרת והוא קיבל את התשובה..), ונותנים איזה משימה לעשות.

כמה מאתנו קיבלו לעשות דברים שכבר היו להם באתר...

לי היה אתר על נשק ישראלי עם חנות ( ;D) שאפשר לקנות שם נשקים..

המשימה הייתה לסדר את הנשקים בחנות לפי מחיר במקום לפי שם...

מגן 100, ציון 100.

פורסם

לי היה אתר על נשק ישראלי עם חנות ( ;D) שאפשר לקנות שם נשקים..

המשימה הייתה לסדר את הנשקים בחנות לפי מחיר במקום לפי שם...

הפרויקט שלי באקסס היה כזה :P

פורסם

אני עשיתי אתר על מלחמת העולם השניה ;D

המורה שלנו לא ממש יודעת מהחיים אז למדתי ביחד עם חבר את כל החומר חחח . למשל במתכונת היא שאלה אותי : איך SESSION מקבל ערך. בדקה את "ההבטחה" באתר שלי(ASP). שאלה מה ההבדל בין GET ל POST. קיבלתי 100 מגן .

בבגרות היה איש נחמד מאוד שחילק סוכריות ( :P) . שאל אנשים שאלות כמו : מה ההבדל בין שרת למחשב רגיל. מה עושה הפקודה REQUSET , RESPONSE . ביקש ממני לפתוח דף שמשתמש במסד נתונים ושאל על זה כמה דברים.

המשימות שהיו היו מאוד קלות אני בחרתי לעשות דף עם שני מסגרות ו 3 לינקים (LOL). סיימתי את הבגרות תוך 10 דקות הבוחן סימן בבדף שלו בכל העמודות V ז"א שקיבלתי 100 גם בבגרות.

פורסם

מוות ל-**** הדבר הכי טיפש שקיים עלי אדמות!!!

אני לא ידעתי מה זה פאקינג DATABASE בגללו או איך עובדים עם ג'אווהסקריפט עד שחברים לא הסבירו לי!

DIEEEEEEEEE BITCH!!!!!!!!!

פורסם

עשיתי את הבגרות אתמול והיה קל מאוד אם יש לך אתר עם כל מה שצריך הוא לא ישאל אותך כלום

רק שתראה לו את הקוד

בהצלחה לך ;D

אהה ודרך אגב גם אותי הגישיו על 100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים