עבור לתוכן

מחפש המלצה לשילוש מבוסס פרסקוט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד, כמה אנשים פה באמת עבדו עם פרסקוט, ולא מסתמכים בדעות שלהם על שמועות / ביקורות שרמת האובייקטיביות שלהן לא ברורה?

מעבר לזה, אם הטמפרטורות יהיו גבוהות מדי, אני אחליף את הקירור לזלמן 7000Cu או משהו כזה, אני משכונע שלא צריך מעבר לזה הרבה.

לגבי השאלה עם העומסים - צוואר הבקבוק שלי כרגע הוא המעבד, בוודאות. כשאני עובד עם תוכנות כמו קיובייס, אני חייב להעלות את הלייטנסי בצורה משמעותית בשביל ששיר ברמת מיקס סופי יסחוב (20+ ערוצי אודיו עם אפקטים על כולם + אפקטים ב-Aux).

אני מאמין ששיפור של הבאס ברמת לוח-אם, זכרונות ומעבד בו"ז יעלה את הביצועים שלי בצורה משמעותית.

פורסם

בהצלחה עם האוברקלוקינג!! ;D

פורסם
  • מחבר

טוב, עדכון סטטוס למי שמעוניין.

הרכבתי את החומרה החדשה היום.

הדבר הראשון שראיתי הוא באג של הביוס שהגיע יחד עם הלוח, שמודיע שהמעבד דפוק (זה באג ידוע שמופיע עם פרסקוטים).

התקנתי את הביוס הכי מעודכן, התקנתי XP מחדש (בגלל המעבר להיפרת'רדינג...), והעליתי ישר את ה-Game Accelerator (פונקציה שמשפרת את ביצועי הזכרון) ישר למצב Street Racer.

בינתיים הכל פועל יציב, נותן לי רוחב פס זכרון כפול מאשר החומרה הקודמת (3200 מגה לשנייה לעומת 1600 בערך).

הטמפרטורות עומדות על 49 מעלות במנוחה ובסביבות ה-60 בעומס, אבל לפי הביקורת האחרונה שקראתי על מדי טמפרטורה בלוחות אם, הלוחות של Abit מזייפים למעלה בכמעט 10 מעלות, אז למעשה אין שינוי משמעותי מהמעבד הקודם שלי, שהגיע ל-45 בעומס.

בקרוב אלך לישון ואשאיר אותו על Prime95 לרוץ עד הבוקר (אגב, גיליתי שהתוכנה לא יכולה לעבוד במצב שה-XP עובד בלי קובץ Swap... ממש מוזר. היא קורסת איך שמתחילים את הבדיקה).

עדכונים נוספים בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים