עבור לתוכן

מחפש המלצה לשילוש מבוסס פרסקוט

Featured Replies

פורסם

שלומות,

אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו.

דרישות מינימליות:

- 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב

- לוח אם כולל LAN

- גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית)

- תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד).

בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512?

בתודה מראש,

שי

פורסם

אני ממש מצתער להגיד לך אבל הפרסקוט פשוט פשוט טובים מהnorthwood.

הם מתחממים מעוד ואם ביצועים פחות עדיפים. לדעתי בכלל בתקציב של 2500 שקל אם מעבד צריך ללכת רק אל AMD כי במחירים האלה הם פשוט יתנו ביצועים יותר טובים

פורסם

בבקשה:

{P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading){1270

{ABIT IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA{440

{A-DATA 1024(512X2)MB DDR 400{1040

סה"כ:2750

לא שמתי לך פרסקוט בגלל שביקשת גמישות לאוברקלוק ועם פרסקוט,שהוא מעבד חם מספיק אפילו בלי אוברקלוק,זה בלתי אפשרי ולכן שמתי לך נורת'ווד.

הלוח אם מאד גמיש לאוברקלוק,כמו כל הלוחות של ABIT.

הזיכרון מצוין ובא בשני חלקים בכדי לאפשר את האופציה של Dual DDR המנוצלת היטב במערכת מבוססת אינטל.

אם ברצונך להוריד מהמחיר,קח מעבד 2.8 שעולה יותר מ200 שקל פחות.

תתחדש ;)

פורסם

מפרט מעולה אבל 2.8 יותר טוב באוברקלוק

ואם זכרון PC3200 הוא לא יגיע רחוק באוברקלוק

פורסם
  • מחבר

קראתי בכל מיני מקומות שהפרסקוטים יותר איטיים מהנורת'וודים, השאלה היא באיזה שימוש?

הרצת תוכנת הקלטה (כמו קיובייס או פרוטולס) יותר דומה באופייה לעומס על שרת מאשר למכונת משחקים, למשל.

הייתי חושב שמעבד עם מטמון L2 כפול יהיה מהיר בצורה דרסטית יותר...

מישהו יכול להסביר את הנושא יותר לעומק?

פורסם

אתה צודק רון,אם מתוכנן אוברקלוק חזק כדאי יהיה להחליף את המעבד ל2.8 נורת'ווד(בשום פנים ואופן לא פרסקוט,מהסיבה שאמרתי למעלה).

את הזיכרון ששמתי להחליף לזה:

{A-DATA 1024(512X2)MB DDR 500{1360

בסופו של דבר המחיר כולל המעבד 2.8 נורת'ווד(1030,צריך להתקשר לKSP לראות אם יש אותו במלאי)הלוח אם שנשאר אותו דבר והזיכרון DDR500 יוצא 2830 בדיוק.

אמנם זה חורג מהתקציב אבל אם מתוכנן אוברקלוק רציני זו הבחירה הנכונה,ולדאוג כמובן שכל הציוד מסביב יהיה טוב לאוברקלוק קרי:

א.ספק טוב וחזק,כדאי מעל 350W(לא ג'נרי!)

ב.מארז טוב ושיהיה מאוורר טוב על המעבד כמו הוולקנו 12 של טרמלטק למשל

ג.עוד שניים שלושה מאווררי 80 מ"מ או שניים של 120 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לפי מה שקראתי, באמת לפרסקוט יש רק חסרונות...

לגבי השאלה השניה שלי, לגבי השילוש הישן שלי (כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512?

), יש למישהו תשובה?

פורסם

מה רע במה שיש לךעכשיו ? מחשב מצוין רק תעשה לו אוברקלוק !

פורסם
  • מחבר

בלוח הזה לא ניתן לנעול את השעון של ה-PCI, אני לא מצליח לעלות את הבאס מעבר ל-144 שהוא רץ כרגע. בכלליות זה נחשב לאחד הבורדים היותר גרועים שיצאו לאסוס... ובמצב הנוכחי הוא לא ממש סוחב הקלטות.

פורסם

אם אין לך הרבה להשקיע אז תחליף לוח ל ABIT AI7 או לאסוס P4P800 ותראה כמה רחוק אתה יכול להגיע כי יש לך מפרט חזק מאוד

אפילו בלי להחליף לוח....

אם יש לך כסף

הייתי מחליף את הלוח שיש לך עכשיו לAI7 או לאסוס P4P800

בקשר לזכרונות הייתי הולך עם זוג A-DATA 512MB 500 MHZ שעולים 800 ש"ח כל אחד כככה באמת תוכל לעשות אובר קלוקינג כמו שציך למערכת

שלך בלי להחליף את כל החלקים......

פורסם

לפתותח הת'רד

המעבד שאתה רוצה עולה 1400 (טיפה יותר אבל נעגל).

זכרונות מינימום 1200. כבר הגענו ל2600 ש"ח וזה עוד בלי לוח אם....

פורסם
  • מחבר

The Maestro - המעבד הנוכחי שלי לא תומך ב-HT, ורץ ב-FSB של 533... האם אתה עדיין ממליץ להחליף רק את הלוח, או את הלוח והזכרונות? מה יעזור לי לוח Dual Channel שרץ ב-400MHZ עבור הזכרונות אם המעבד לא יעמוד בזה? ושוב - אני לא מחפש אוברקלוק רציני מדי, אני מקרר את המערכת עם Zalman 6500AlCu ומאורר מארז זלמן 80מ"מ יחיד (והמאוורר של הספק - HEC475)...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הזמנתי פרסקוט 3.0 (רק כי ב-KSP טוענים שאין להם את הנורת'ווד וגם לא יהיה יותר), ABIT IS7-E ו-ADATA PC4000 x 2, יצא בדיוק 3000 ש"ח.

אדווח כאן לגבי תוצאות אוברקלוק כשאגיע לזה.

בכל מקרה אני גם שוקל להחליף את הזלמן 6500 ב-7000 נחושת, ולהרכיב את המאוורר של ה-6500 בתור מאוורר מארז נוסף, נראה אם זה יהיה הכרחי.

פורסם

בכלליות זה נחשב לאחד הבורדים היותר גרועים שיצאו לאסוס... ובמצב הנוכחי הוא לא ממש סוחב הקלטות.

אני מבין שאתה רוצה למכור את הלוח הזה.. אם אתה חושב שהלוח הזה אחד הגרועים ש ASUS הוציאו זה לא יעזור לך במיוחד למכור אותו ;)

האמת יש לי מפרט בדיוק כמו שלך. אותו מעבד ואותו לוח בדיוק. הוא עלה לי לפני שנה וחצי קרוב ל 700 שקל. זה היה הלוח הכי טוב שניתן

היה לקנות נכון לאותם הימים. אני מצדיק אותך שהוא מוגבל באוברקלוק אבל ללא אוברקלוק הוא יציב כמו סלע.

נ .ב - סתם שאלה שמסקרנת אותי .. הקלטות דורשות כאלה משאבים כבדים במחשב ?!

אתה רוצה להגיד לי שפנטיום 2.4 B לא סוחב את זה ? כמה הבדלים כבר יש בין 3.0C לשלך .. 10 אחוז ?!

פורסם

שלומות,

אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו.

דרישות מינימליות:

- 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב

- לוח אם כולל LAN

- גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית)

- תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד).

בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512?

בתודה מראש,

שי

למה לקנות פרסקוט?

כדי שאחרי שבוע תתלונן על 60 מעלות בלי מאמץ ותשאל אם צריך איורור יותר טוב?

די פרסקוט זה ההמצאה הכי גרועה של אינטל תחכה לסוקטים החדשים של AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים