עבור לתוכן

RADEON 9200VIVO, ענייני רזולוציה עם הVIDEO-OUT

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO.

חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל -

1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך.

ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר.

יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה?

2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצב "תיאטרון", כך שברגע שאני מנגן וידאו הוא מוצג בFULL SCREEN על מסך הטלויזיה.

הבעיה - כנראה שהוא שולח לטלויזיה סיגנל בREFRESH RATE לא נכון, או ברזולוציה לא נכונה והתמונה על הטלויזיה קצת מכווצת לגובה (בערך כמו לראות סרט 4:3 על מסך 16:9 רק פחות קיצוני) ואני לא מוצא שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו מה הרזולוציה או קצב הרענון שהוא צריך לעבוד איתו במצב וידאו מלא.

יש דרך לכוון את זה?

ועוד שאלה לא קשורה - אני שונא עברית בתפריטים של הוינדוס שלי, יש איזו דרך להסביר לדרייברים של ATI לא לשים לי את התפריטים שלהם בעברית בלי לשחק בREGINAL SETTINGS? אין איזו גירסה נוספת של דרייברים באנגלית בלבד (כמו שיש לNVIDIA)?

פורסם

יש לATI חלק תמיכה בנוגע לTV-OUT ( http://www.ati.com/support/faq/pc2tv.html ) אבל לא מצאתי בעיה בדיוק כמו שלך.

ניסית לעדכן לדרייבר הכי חדיש?

פורסם
  • מחבר

הדרייבר הוא אומגה שמבוסס על 4.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים