פורסם 2004 ביוני 1121 שנים לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר לאורך המסך מתקבלים פסים דקים וצבעוניים בקבוצות של 3- ||| ||| |||הפסים מופיעים גם לפני עליית הווינדוס, במסך ספירת ה RAM לדוגמא.בדקתי עם כרטיס אחר והבעיה נעלמה.הכרטיס הוא Msi geforce 4 Ti4200 שלא עבר שום אוברקלוק.למישהו יש מושג?
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים זה נקרא ארטיפקטים , זה נגרם מחוסר יציבות של הכרטיס , מה שאומר שהקירור של הכרטיס לא בסדר והוא מתחממם... , תחליף קירור או לפחות תבדוק מה קורה שם למטה...
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים כן זאת אפשרות אבל אם לא תחליף קירור לא תדעקנה תקירור הזה : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2104
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אין מצב שבעולם שהקירור כל כך דפוק שיש ארטיפקטים כבר בספירה של הזיכרון !! ואתה גם אומר שזאת בעיה חדשה לפי דעתי 99% שהכרטיס פשוט נדפק... סוריי
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר יש קירור זול יותר?סה"כ יש אפשרות סבירה שהכרטיס נדפק ולא יהיה לי צורך בקירור אח"כ..חוץ מזה שאין לי חלון במארז אז אין לי צורך בלדים והכל..
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אם יש לך עדיין אחריות על הכרטיס, אז ללא קשר לבעיה שיש לך בכרטיס, חימום או שהוא נדפק, פשוט תלך להחליף אותו במקום לשבור תראש על מה קרה לו. אם אתה רוצה לוודא מה הבעיה- תפתח תמחשב ותסתכל על המאוורר של הכרטיס. אם המאוורר נראה פועל כרגיל, הכרטיס נדפק. לך תחליף. אם המאוורר מקרטע, אז אני חושב שבאחחריות עדיין יש אחריות על המאוורר, אז למה להוציא עוד כסף על קירור?
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר לצערי הכרטיס כבר לא באחריות. אחרת לא הייתי שובר את הראש.וכן המאוורר שלו עובד, אבל יש המון אבק בפנים.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אם יש לו הרבה אבק, יש סיכוי שהאבק חוסם זרימת אויר מה שמביא להתחממות.כמוצא אחרון תוציא תכרטיס, תפרק תמאוורר ותנקה אותו מכל האבק שיש עליו. אם המאוורר באמת פועל כשורה, אז אחרי הניקוי הכרטיס אמור לעבוד חלק.אם הוא לא עובד חלק אחרי זה, אז תנחומי :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.