עבור לתוכן

איפה כדאי לקנות 9800 פרו

Featured Replies

פורסם

מעניין למה זה לא יצא טוב

בוא ננסה עוד פעם מדפדפן אחר...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 43
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהמעט שמבינים מהתמונה המעוותת הזאת :-\ אפשר לראות רק שהכרטיס הוא 256 ביט. כל השאר מחורבש לגמרי.

פורסם

פשוט תעלו את התמונות לנענע או כל אתר אחסון תמונות אחר ותנו את הלינק הישיר.

פורסם

להודעה שמעלי.......

זה הולך כך:

CORE: 378MHZ

MEMORY: 676MHZ

הGPU רשום מעל מה שמסומן....

והזיכרון רשום למטה בEFFECTIVE CLOCK.....

פורסם

תודה.

אז המהירות של הזכרונות בסדר...

תגידו לכמה מומלץ לעשות המהרה לכרטיס? עם מארז מקורר טוב

פורסם

הרגע דיברתי עם KSP שרושמים באתר CALL לגבי הSAPPHIRE RADEON 9800PRO 128MB, 256BIT.

בקיצור, מי שרוצה יוזצן לו במיוחד וישלם 1420ש"ח!!!

לשיקולכם.

פורסם

למי שתהה איך נראה ה 9800 פרו, העושה שימוש ב PCB של XT, כך נראה ה 9800 פרו של Sapphire בגירסת ה 256 מגהבייט (דומה לשלי, רק ששלי מכיל 128) :

PICT0036resized.jpg

פורסם

רוקפורד תגיד איך תוצאות ה-3DMARK ??

אהה ה-9700פרו שלי הוא אל PCB גירסה 3 שזאת האחרונה!! :)

קיבלתי בחזרה את לוח האם ולקחתי את ה9800 החדש לנסיעת מבחן... פשוט פנתר. כשכל המערכת במהירות ותזמוני סטוק, הכרטיס מפיק 6212 נקודות ב 3DMARK2K3 ובסביבות ה44 אלף באקווהמארק.

נעשה שימוש בקאטאליסט 4.6

פורסם

קיבלת כזה קירור?

פורסם

הקירור הוא כפי שמופיע בתמונה, אכן.

פורסם
  • מחבר

שלום קיבלתי את הכרטיס לפני כמה ימים ובסוף לקחתי של ELSA FALCOX

9800 PRO ואני מניח שאתם יודעים מאיזה חנות ויש לזה שלוש שנים אחריות.

אני מאוד מרוצה מהכרטיס למרות זאת אני חושב שעם מפרט כמו שלי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ של אינטל גי'גה זכרון 400מה"ז לוח אם 865GBF של אינטל והארד דיסק 120 גי'גה בייט (בית) 7200 RPM, אני אמור לקבל מעל התוצאה 16 אלף שקיבלתי ב 3D MARK 2001? ומעל 5800 ב 2003? (דרך אגב קודם קיבלתי ב 2001: 13200 בערך בהתחלה. אחרי זה שהורדתי את הדרייבר של נוידיה והתקנתי תוכנה שמסירה את התוכנה לחלוטין -את הקובץ שמוריד את הביצועים ב RADEON, קיבלתי 14300 בערך ואחרי ריסטרט 15650 ואחרי פירמוט וריסטרט 16000.)

תגובות בבקשה על הכרטיס ועל המקרה המוזר.

פורסם

עם מפרט כמו שלך, אתה אמור לגרד את ה40k ב Aquamark 3, ולקבל קצת מעבר ל 5000 ב 3DMARK2k3.

פורסם
  • מחבר

כתבתי שקיבלתי 5800 ב 3D MARK2003 אבל בקשר AQUA MARK שכחתי לבדוק אני אבדוק ואעדכן... אה דרך אגב למי שלא יודע שמתי לב שהכרטיס קול שלי היה קר לפני ששמתי את הכרטיס מסך ומיד אחרי שניה הבנתי שזה הכרטיס מסך מחמם אותו עם האוויר שהוא פולט(קודם היה לי MMX 440 עלוב שלא היה לו מאוורר אפילו) וכבר שמעתי על אנשים שיש להם את אותו כרטיס קול  SOUND BLASTER LIVE 5.1 והוא נשרף להם אז מזל ששמתי לב. אני ממליץ לשים את כרטיסי ה- PCI כמה שיותר למטה - כמה שיותר רחוק מהכרטיס מסך כדי שהם לא יתחממו מפליטת האוויר החם שלו וישרפו... קחו את זה לצומת ליבכם! ;)

עריכה: קיבלתי 42500 באקווה מרק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים