עבור לתוכן

איפה כדאי לקנות 9800 פרו

Featured Replies

פורסם

שלום

איפה הייתם ממליצים לי לקנות את הרדיאון 9800 פרו?

כמובן שזה 256 ביט רוחב פס ו 128 מגה.

• תגובות 43
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא 128 ביט כנראה לא הבחנת שרשום 256 ביט

פורסם

יש להם שרות זבל שמעתי מחברים....

יש בחנויות אחרות במחיר דומה.

פורסם

החנות טובה מאוד , וזה כרטיס מסך , הוא לא יכול  ליפול על משהו רע , גם יש אחריות יבואן , הם לא היבואנים.

תקנה אותו , כרטיס מעולה במחיר פצצתי!

למרות , שלדעתי בKSP יש מבצע דיי רציני , הם כותבים על הכרטיס הזה באתר שלהם "Sapphire RADEON 9800PRO" ולא כתוב מחיר , כתוב "call"

שכותבים את זה בKSP , זה מבצע רציני , הם פשוט לא מפרסמים באתר כדי שלא יגמר כל המלאי ורק המעוניינים יזמינו...

תתקשר אליהם יום ראשון בבוקר , תראה האם הכרטיס הוא 256ביט , וכמה הוא עולה... , וגם תגיד לנו כמה הוא עולה(לדעתי הוא צריך לעלות סביבות ה1300-1350)

פורסם

1570 שקל בwww.zigzag2000.co.il

לא הגזמת בכלל לוקו...

אתה לא יודע שזיג זג יקרנים יחסית.

:)

פורסם

אבל עם שירות מעולה, ואצלם הכרטיס הוא ריטייל ולא בולק.

פורסם
  • מחבר

החנות טובה מאוד , וזה כרטיס מסך , הוא לא יכול  ליפול על משהו רע , גם יש אחריות יבואן , הם לא היבואנים.

תקנה אותו , כרטיס מעולה במחיר פצצתי!

למרות , שלדעתי בKSP יש מבצע דיי רציני , הם כותבים על הכרטיס הזה באתר שלהם "Sapphire RADEON 9800PRO" ולא כתוב מחיר , כתוב "call"

שכותבים את זה בKSP , זה מבצע רציני , הם פשוט לא מפרסמים באתר כדי שלא יגמר כל המלאי ורק המעוניינים יזמינו...

תתקשר אליהם יום ראשון בבוקר , תראה האם הכרטיס הוא 256ביט , וכמה הוא עולה... , וגם תגיד לנו כמה הוא עולה(לדעתי הוא צריך לעלות סביבות ה1300-1350)

טוב אולי אני אתקשר אליהם או שאני אזמין היום כבר מפנדס או זיגזג...

פורסם

טוב אולי אני אתקשר אליהם או שאני אזמין היום כבר מפנדס או זיגזג...

אני במקומך הייתי מברר קצת ולא ישר קונה!

בימינו צריך לחסוך כל שקל

פורסם

סרט קצת משונה... היום באתי לאסוף את ה9800 פרו (Sapphire) שלי מזיגזג ועכשיו אני מבחין בכך שה PCB שלו זהה לחלוטין ל PCB של 9800XT.

די מובן מאליו שלא קיבלתי את גירסת ה XT של הכרטיס, אבל פעם ראשונה שאני מבחין ב PCB שכזה בכרטיס מסידרת הפרו של ה9800.

מדובר ב 9800 PRO בגירסת ה 256 ביט, עדיין לא יצא לי להתקין אותו מאחר והלוח בהחלפה ואני יושב כרגע על עגלה שדוהרת במהירות של 350 מגהרץ בלבד.

פורסם

זאת הגירסא של ה256 או 128?

כי לפי מה שאני יודע זה ככה: (Sapphire)

R9800P 128MB 256Bit - R360 on R9800P PCB 380/680

R9800P 256MB DDR1 256Bit - R360 on R9800XT PCB 380/680

פורסם

אני שילמתי עבור גירסת ה256 ביט.

ה PCB הוא של 9800XT ומכיל 128 מגהבייט של זכרון על הPCB.

זכרונות Hynix 2.8ns.

פורסם

התכוונתי זיכרון אבל לא משנה, ד"א, הכרטיסים עם זכרונות של Hynix טובים יותר בOC מהגרסאות עם הSamsung, ככה שעם קירור טוב אתה יכול להרביץ OC מטורף ;)

תתחדש.

פורסם

וואי מזל טוב אחי תגיד מה היה לך לפני הכרטיס הזה? זה לא היה 9700פרו או שאני מתבלבל בין עוד משתמש...

אני מת למכור את הכרטיס שלי ולקנות 9800פרו אם PCB של 9800XT ... :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים