עבור לתוכן

מישהו רוצה לעשות איתי הזמנה משותפת מ-JAB TEACH? זאת חנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

למי שלא מכיר, זאת חנות מחשבים בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. יש לה דברים מאוד, מאוד יפים וגם מאוד זולים.

כדי לחסוך בעלויות המשלוח (10-15$) אני רוצה לעשות הזמנה משותפת עם מישהו מכאן, אני אזמין בסכום של 15$ ומי שמזמין איתי גם יקנה בסכום של 15$ ואת עלות המשלוח נחלק בינינו. (חשוב שלא נעבור את ה-50$ במחיר הסופי).

http://www.jab-tech.com/customer/home.php

תיכנסו לאתר ותסתכלו שם על הדברים היפים וזולים, שבארץ הם עולים פי שתיים ואפילו פי שלוש.

אני כבר עשיתי בירורים ושוחחתי עם מנהל החנות, והם בטוח ב-100% עושים משלוחים לארץ, וגם כן אנשים מהפורום הזה כבר הזמינו מהם מוצרים ולא הייתה להם איתם בעייה.

דוגמה לעד כמה שהם זולים:

מאוורר לדים 120MM עולה רק 31 ש"ח!!!!! כאן בארץ הוא עולה 70 ש"ח. אז זה הבדל די רציני ומאוד שווה לקנות משם.

אז קדימה, צרו איתי קשר בפרטי לבירורים נוספים.

בבקשה לא לנעוללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

פורסם
  • מחבר

אחי, אתה בטוח שאתה רוצה רק גריל? הוא עולה רק 4 דולר. אתה תשלם יותר אפילו (בערך 8) על המשלוח.

כדאי לך להוסיף עוד כמה דברים.

ד"א: דבר איתי באי סי קיו:

227655462

נדבר שם על הכל

פורסם

יצטרפו עוד אנשים ויחד ואז זה יצא יותר משתלים

אולי אני אזמין גם מאוור.

מצד שני

בזיגזג זה עולה 22 ש"ח

אז .....

פורסם
  • מחבר

אחי, המאוורר בזיזגז שעולה 22 ש"ח הוא מאוורר ג'רני רגיל.

אבל בחנות הזאת ב-18 ש"ח אפילו אתה יכול לקנות מאוורר לדים (80MM) שכבר מחובר אליו גריל פשוט.

וזה לא שווה שעוד אנשים יצטרפו. הרי יש הגבלה של 50$ (שזה כולל בתוכה גם את דמי המשלוח), ואם עוברים את הסכום הזה אז משלמים מס או מכס או משהו. אז לא כדאי לעבור את ה-50$, ואני מבטיח לך שאם יותר משני אנשים ישתתפו אז המחיר יעלה ישר מעל 60 אפילו.

אני קונה ב--15 דולר, אתה תקנה ב-15 או אפילו בפחות אם אתה רוצה ואנחנו נתחלק במחיר על המשלוח.

אתה מעוניין אחי???????

ואני מבטח לך שיצא יותר זול משאתה קונה פה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אחי, אני צריך מישהו שיש לו וויזה שנוכל לשלם בה (אני אשלם לו את החלק שלי במזומן כמובן).

פורסם

אז אתה מחפש פראייר שישלם לך

פורסם

538 שח

פורסם

+ משלוחה 20-50$

+ מע"מ על הכל 17%

פורסם
  • מחבר

אז אתה מחפש פראייר שישלם לך

מה הקשר? אף אחד לא ישלם עליי כלום מכספו האישי, מי שרוצה לעשות איתי את ההזמנה אז אני משלם לו במזומן (בדולרים עדיף, אבל איך שירצה) את סכום המוצרים שאני הולך לקנות ואת חצי סכום המשלוח.

אל תדבר שטויות אחי, עכשיו אנשים יראו את ההודעה שלך וישר יברחו יחשבו שאני מנסה לעבוד עליהם. תערוך אותה בבקשה.

ולגביי המשלוח: הוא לא יעלה 50$, המשלוח שעולה 50$ הוא משלוח EXPRESS שהחבילה בו מגיעה עוד באותו היום.

אני אבחר במשלוח אחר הרבה יותר זול, שיעלה בערך בין 10-20$ (תלוי מה משקל הדברים שמזמינים).

ואין מע"מ על המוצרים שקונים או מס, יהיה עליהם דבר כזה רק אם נקנה מעל 50$, ובגלל זה אמרתי שאסור לעבור את סכום ה-50$. אז בבקשה, כל מי שדיבר שטויות שיערוך את ההודעה שלו, כי הוא סתם מבריח אנשים שמתעניינים.

פורסם

אני מתכוון שתרשום בהתחלת ההודעה שלך שאתה בעצמך לא תזמין אלא אתה בעצם רוצה "לרכב" על ההזמנה של מישהו אחר שיזמין בשבילך.

אם ההערה שלי מקודם פוגעת או לא במקום אז אני מתנצל אבל אתה צריך לציין מה אתה רוצה לעשות לפני שאתה מחפש שותפים.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שתרשום בהתחלת ההודעה שלך שאתה בעצמך לא תזמין אלא אתה בעצם רוצה "לרכב" על ההזמנה של מישהו אחר שיזמין בשבילך.

אם ההערה שלי מקודם פוגעת או לא במקום אז אני מתנצל אבל אתה צריך לציין מה אתה רוצה לעשות לפני שאתה מחפש שותפים.

שכחתי לציין את זה בתחילת ההודעה אז ציינתי את זה באמצע התרד.

ומתי תבין שאני לא רוכב על גב של אף אחד???????????????????.

אתה מתאר את זה כאילו אני היחידי בסחפור הזה שמרוויח

פורסם

אחי, המאוורר בזיזגז שעולה 22 ש"ח הוא מאוורר ג'רני רגיל.

אבל בחנות הזאת ב-18 ש"ח אפילו אתה יכול לקנות מאוורר לדים (80MM) שכבר מחובר אליו גריל פשוט.

וזה לא שווה שעוד אנשים יצטרפו. הרי יש הגבלה של 50$ (שזה כולל בתוכה גם את דמי המשלוח), ואם עוברים את הסכום הזה אז משלמים מס או מכס או משהו. אז לא כדאי לעבור את ה-50$, ואני מבטיח לך שאם יותר משני אנשים ישתתפו אז המחיר יעלה ישר מעל 60 אפילו.

אני קונה ב--15 דולר, אתה תקנה ב-15 או אפילו בפחות אם אתה רוצה ואנחנו נתחלק במחיר על המשלוח.

אתה מעוניין אחי???????

ואני מבטח לך שיצא יותר זול משאתה קונה פה בארץ.

עוד לא הבנתי את השטות הזאת של ההגבלה..

השנה האחרונה עשיתי 8 הזמנות...

וב4 מהם עברתי את ה50...

הכי יקר הזמנתי ב80 ומשהו דולר...

ולא לקחו לי מיסים ולא כלום..

אם אתה מעוניין במתמונה או משהו... ולא מאמין..

רק תגיד ותראה שלא לוקחים שום דבר...

אולי אמורים לקחת...

אבל בכל מקרה..

לי לא לקחו בכל הפעמים שעברתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים