פורסם 2020 בדצמבר 74 שנים מיקרוסופט מעוניינת מאוד לתת לכם להתנסות בשירות ה-Xbox Game Pass Ultimate הנדיב שלה - במחיר של דולר אחד ויחיד למשך שלושה חודשים, שמהווה הוזלה של 44 דולר ביחס למחיר הסטנדרטי עבור תקופה זולכתבה
פורסם 2020 בדצמבר 84 שנים פחחחחחח.. זה טוב יותר לשחקנים מזדמנים, ודורש חיבור אינטרנט מהיר ואמין לשני הכיוונים. אישית, אני מעדיף שהמשחק יושב אצלי ולא תלוי בשירות שקם ונופל על חיבור לרשת ואחזקת שרתים אי שם.
פורסם 2020 בדצמבר 84 שנים מחבר אתה מתבלבל בשירות. לא מדובר בסטרימינג אלא בגישה אל ספריית משחקים מוגדרת מראש שמהם אתה בוחר, מוריד ויתקין מקומית. כל עוד אתה עם מנוי פעיל תוכל לשחק בהכל ללא הגבלה, אם תפסיק את המנוי לא תוכל לגשת עוד למשחקים גם אם הם מותקנים - אבל זה לא סטרימינג כדוגמת Stadia של גוגל (למיקרוסופט אכן יש גם שירות כזה, אבל הוא עוד לא זמין רשמית בישראל).
פורסם 2020 בדצמבר 104 שנים ציטוט של yonatan.mendelson אתה מתבלבל בשירות. לא מדובר בסטרימינג אלא בגישה אל ספריית משחקים מוגדרת מראש שמהם אתה בוחר, מוריד ויתקין מקומית. כל עוד אתה עם מנוי פעיל תוכל לשחק בהכל ללא הגבלה, אם תפסיק את המנוי לא תוכל לגשת עוד למשחקים גם אם הם מותקנים - אבל זה לא סטרימינג כדוגמת Stadia של גוגל (למיקרוסופט אכן יש גם שירות כזה, אבל הוא עוד לא זמין רשמית בישראל). תודה על ההבהרה. אז זה בעצם שירות להשכרת משחקים לזמן מוגבל. משהו כמו בלוקבאסטר למשחקים. שוב אני חוזר ואומר - מעדיף שהמשחקים שלי הם שלי, ואצלי. לא זמנית ולא בתלות בטובות של תוכנת לקוח ותשלום מנוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.