עבור לתוכן

איך ה 4.6 ? מומלץ? מישהו רואה שיפורים\ירידה בביצועים בצורה משמעותית?

Featured Replies

פורסם

ATI DRIVERS 4.6

פורסם

עדכנתי ל4.6 אבל עדיין לא בדקתי במשחקים. אבל סוף סוף בלשונית SmartGart הFastWrite נימצא על On.

פורסם

יצא רשמי ?

הוא אמור בכלל לשפר משהו או רק לתקן באגים כמו ה 4.5 ?

פורסם
  • מחבר

גם וגם..

וכן יצא רשמי באתר של ATI.COM

פורסם

הורדתי והתקנתי... לא בדקתי אותו ביצועים

ד"א אני היחיד שההתקנה לקחה לו 20 דקות ?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

הורדתי והתקנתי אתנול בלילה (התקנה של פחות מ-20 דקות)

שיחקתי סיאס ואז זה תוקע לי את המשחק כל כמה דקות ואז אחרי שחוזרים למשחק יש בעיה עם הפינגים.

אני הולך להעיף את זה עכשיו ולהחזיר את המצב לקדמותו (אולי רק להתקין את הדריברים החדשים)

פורסם

אני התקנתי אתמול (התקנה במהירות סטנדרטית, לא משהו איטי יותר מהנורמה), ואין שיפור/גריעה ב3DMARK03. לעומת זאת, רוב השיפורים, אם תשימו לב, מיועדים בכלל לכרטיסים בעלי 256MB ולX800, כך שלדורות הקודמים (כמו ל9800 פרו שלי) זה לא מאוד משפיע...

מה שכן, שאם תשימו לב הם שינו את הסמל של ATI בTRAY מהסמל הישן לסמל החדש (וואו! שיגעון!).

פורסם

אחרי איזה 20 ערכות דרייברים עדיין לא הצלחתם להבין שהם לא יביאו שום "שיפור משמועותי" בביצועים? אם בכלל...........

פורסם

יש משהוא מוזר בדריבר הזה

כאשר אני מפעיל את ATI TOOL ומפעיל את 3D VIEW אז אחרי כל לופ ה FPS עולה אצלי זה התחיל מ 130 FPS ועלה ל 170 FPS אחרי כמה לופים וזה אמור לעלות עוד

מוזר לא מוזר תחליטו אתם

יש לי RADEON ELSA 9800 PRO

פורסם

עזבו לי יש את התקלה הכי קשה עם הדריבריים! כשאני מתקין אותם אז באמצע הוא פתאום מראה לי מסך כחול שקובץ אחד עשה בעיות וצריך לנקות את הזיכרון ואחרי זה נעלמו לי כל הסידירומים,הכרטיס קול,המודם,המצלמה,כל חיבור plug and play אפשרי ועוד!

למזלי system restore תיקן הכל אבל ניסיתי שוב וזה שוב קרה אז עוד פעם עשיתי שיחזור. יש למישהו מושג איך אני אמור להתקין את זה???

יש לי 9600pro עם לוח של intel.

פורסם

הורדתי והתקנתי אתנול בלילה (התקנה של פחות מ-20 דקות)

שיחקתי סיאס ואז זה תוקע לי את המשחק כל כמה דקות ואז אחרי שחוזרים למשחק יש בעיה עם הפינגים.

אני הולך להעיף את זה עכשיו ולהחזיר את המצב לקדמותו (אולי רק להתקין את הדריברים החדשים)

דווקא אצלי ה CS עובד יותר טוב על 100FPS

פורסם

אין שום שיפור... דרך אגב אני מעדיף את הסמל הישן של ATI יותר יפה מהחדש אהבתי את שתי האותויות מחוברות. עכשיו זה מגעיל לפי דעתי :-[

פורסם

הם שינו את הלוגו הזה מזמן ... למה נזכרת עכשיו ?

פורסם

אוי אוי , כמה צרות הדרייבר הזה עשה לי! , בשביל ההתחלה , ההתקנה לקחה סביבות ה20דקות(זה המון להתקנת דרייבר מסוג זה) , אחר כך , עשיתי ריסטרט , אני בא להיכנס לADVANCED של התצוגה , ואין שם את הדרייבר(יענו אין שליטה על פילטרים , רמת צבע וכדומה)(מה אומר שהוא לא התקין טוב את הCP)

מה עושים? ניסיתי כמעט שעה לתקן את זה(עשרות התקנות של דרייברים , ידנית , לא ידנית , אומגה ולא אומגה) , כלום כמעט לא עזר, עד שאיכשהוא הצלחתי למחוק את הדרייבר הארור ושמתי אומגה מבוסס 4.3 , עכשיו הכל בסדר , במזל... , אל תתקינו!

עוד בעיה , הCONTRAST לא ניתנת לשליטה על ידי הדרייבר! , זה כאילו הוא השאיר לי את הCONTROL PANEL של 4.6 ושם לי דרייבר אומגה 4.3... , מאוד מאוד מוזר!

ואני חייב לשנות את הCOLOR!! , הוא נותן לי אפשרות לשנות רק את הGAMMA , איזה דרייברים גרועים!!!!!!!

כל מה שיכול , שלא יתקין , רק צרות הם עושים.

אני חושב אבל שזה איכשהו קשור לזה שיש לי 9600PRO(קחו את RAVID כדוגמא שניה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים