פורסם 2020 בנובמבר 235 שנים שלום עברתי מאנדרואיד 4 ל9 ואני מתקשה מאד בהסתגלות בעיה שלא ברורה לי מה קורה בדיוק זה שנסגרים לי אפליקציות שצריכות לעבוד רצוף לדוגמא התקנתי וידגט שעון, - השעה נעצרה ולא התעדכנה יותר במקביל לאחר כיבוי והפעלה מחדש הווידגט בכלל לא עלה חזרה דוגמא נוספת שעון מעורר שהתקנתי לבד (לא המובנה של המכשיר) אני מכוון אותו והוא לא מצלצל בגלל שהמכשיר סוגר את האפליקציה דוגמא נוספת לאונצ'ר שהתקנתי כפתור הבית מפנה אליו כברירת מחדל אבל אם אני מכבה את המסך ופותח שוב הוא פותח את הלאונצ'ר הפשוט של המכשיר וגם כשחסמתי את האפליקציה המובנית מלעלות אז הוא פתח לי את האפליקציות האחרונות שהשתמשתי ולא את הלאונצ'ר שלי מה פיספסתי בהגדרות או מה הבעיה שלי? המכשיר שלי unihertz atom אנדרואיד 9 ופרצתי אותו לרוט פתוח תודה רבה
פורסם 2020 בנובמבר 245 שנים מחבר מצאתי בהגדרות את הבעיה זה app block שחסם את האפליקציות ניטרלתי את זה והכל עובד טוב ואגב פעם היה לי PPC wm3 ואח"כ גם wm5 למי שזוכר שהיה כזה דבר (לפני עידן אנדרואיד והסמרטפונים) ושם מייקרוסופט הבינו שצריך לסגור את האפליקציות בסוף השימוש וזה היה כמעט תמיד ברירת המחדל... אנדרואיד לקח להם הרבה זמן להבין את הדבר הפשוט הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.