עבור לתוכן

אחים שלי יש לי בעיה אם ה g-force fx 5200 פשוט עובד לאט..

Featured Replies

פורסם

FAR CRY עדיין לא שמתי...

ובמקומך גם לא הייתי שם. לשחק פאר קרי עם כרטיס עם 64 ביט זאת בטוח חוויה לא נעימה בכלל :-\

גם אותי אפשר לומר די דפקו עם 5200, כשרציתי לבחור TI4200 באותו כסף, אבל המוכר שיכנע שזה יותר טוב, אבל לפחות אני קיבלתי עם 128 ביט ככה שאפשר לחיות איתו.

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל שיש לך 128BIT עכשיו אתה יכול להריץ סוליטר באופן חלק... :o

פורסם

סאבו , אל תשכח שעם הFX5200 שלי אחרי אוברקלוק כבד קיבלתי 2300נקודות ב3dmark03(שקול לRADEON 9600NP וFX5700)

וזה בכלל לא רע , בסטוק הכרטיס מקבל 1600נקודות , זה נחמד יחסית למחיר שלו...

ובוא נגיד ככה , עם המחשב של אח שלי , על 800X600 והגדרות HIGH בפאר קריי , הוא נותן סביבות ה60FPS פלוס מינוס , זה הרבה מאוד יחסית לכרטיס שעולה 400שקל...

פורסם

תהרוג אותי סטינגר, אבל אני לא מבין איך במחשב של אח שלך זה מריץ פאר קרי בכזאת רזולוציה בהגדרות גבוהות יותר חלק מחלק, ואצלי על אותה רזולוציה וכרטיס ללא אוברקלוק, המשחק רץ בסדר בהגדרות מדיום\ נמוכות, כשהטקסטור על מדיום והסביבה על נמוך. עדיין בקטעים שזה במקומות סגורים זה פשוט מקרטע :-\

ועוד לי הכרטיס עלה בזמנו 750 שקל...

פורסם

כי לאח שלי יש מעבד+לוח "קצת" יותר טובים משלך...

פורסם

והם?

פורסם

מעבד : AMD Athlon XP 2400+ (Thorton Core) , שעבר מוד לליבת בארטון וכרגע רץ על 2300MHZ שזה בערך AMD 3400+...

עם הלוח קצת הגזמתי , אבל זה : EPoX 8RDA3i Rev 2.1 @ 1.7V @ 230FSB

הזיכרונות עובדים בבאס 230 על מתח 2.8V(מקורי) ותיזמונים 6-3-3-2.5 , וזה באמת זיכרונות סוסים! , Infineon 256MB PC3200 , יחסית למחירם , מספקים את הסחורה יותר מדי טוב.

פורסם

בקשר למעבד נכון, ללוח לא, כמו שציינת.

אבל הדבר העיקרי שאני רואה פה- אצלי חצי ג'יגה ואצלך 256 מגה. אולי אני טועה, אבל לא נדמה לי שכוח של מעבד יכול "לחפות" על חוסר זיכרון, במיוחד במשחק כמו פאר קרי...

פורסם

תיזמונים של זיכרון ובאס כן יכולים לחפה על כמות זיכרון , אבל לא בצורה מושלמת...

אם אתה רוצה תמונת מסך מהמשחק אין בעיה... , זה נראה כאילו אתה לא מאמין לי...(תמונת מסך מורצת עם FRAPS)

פורסם

אין צורך בתמונת מסך, אני מאמין, אין לך שום סיבה לשקר פה. פשוט כל הקטע הזה לא מובן לי.

הפיתרון שלי, מה לעשות, זה לחסוך לכרטיס חדש.

פורסם

תנסה אוברקלוק...

פורסם

תבטל את התמיכה ב DX9 ותקבל FPS יותר גבוה..

וסטינגר אין מצב שיש לך 60 FPS עם DX9..

פורסם

תנסה אוברקלוק...

ניסיתי, הגעתי ל-290 ליבה 460 זכרונות. זה היה לפני כמה חודשים ובדקתי תאובר על משחקים כמו NFSU, ושם לא ראיתי הבדל ניכר.

אולי בפאר קרי אני אראה הבדל, אבל אני די מפחד על הכרטיס עם הקירור סטוק, רק מאוורר לליבה וזכרונות עירומים. אני לא אוסיף קירור מהפחד של ביטול האחריות ומהסיבה שכשהכרטיס הגיע לגבול הליבה הוא לא הראה ארטיפקטים אלא פשוט נתקע, אולי זה באמת הגבול שלו... 

אני אנסה בכל אופן, עכשיו שאני נזכר אז לא ניסיתי להמהיר תזכרונות מעבר ל-460, אז ננסה  :)  אבל אני די מפחד על הזכרונות בגלל שהם ללא קירור.

===================

עריכה:

הורדתי ריוה טיונר, עכשיו הופיעה לי הודעה שלא קרתה בפעמים הקודמות (אבל בפעמים הקודמות השתמשתי בדרייבר 53.03, ועכשיו אני משתמש בדרייבר 56.72), שאומרת שהגירסת ריוה הזאת לא מאושרת לעבוד עם גירסת הדרייבר הזאת ושיכולות להיות לי בעיות, ושמומלץ להוריד ריוה יותר חדש, רק שאין גירסה יותר חדשה של הריוה.

להחזיר תדרייבר ל-53.03? או שזה סתם שטיות ואפשר להישאר עם הדרייבר הזה?

פורסם

תוריד ריבה טיונר גירסא 2.0(למקרה שיש לך 1.1 ולא ידעת שיש 2.0)

תשים דרייבר 56.64(מבדיקות שלי , הדרייבר הזה הוא הכי טוב , בדור הישן הדרייבר הכי טוב היה 44.43 או מה שזה לא יהיה , אבל 44)

ואל תפחד להעלות את המהירויות , עכשיו , בFX זה הולך ככה , שיש לך תקיעות , זה אומר שהליבה לא יציבה , שיש ארטיפקטים זה אומר שהזיכרונות לא יציבים , ליבה בחיים לא תגרום לארטיפקטים , רק לתקיעות , עכשיו , אני עם זיכרונות ללא קירור הגעתי ל560 , עם קירור הגעתי ל640.

אתה לא צריך לפחד , כי אתה לא מעלה מתח , ואתה גם לא שם את הכרטיס על מהירויות מטורפות , כל עוד אתה עושה אוברקלוק ואתה יודע לזהות מתי הכרטיס לא יציב , אין שום סיבה בעולם שיקרה לו משהו.

עוד דבר חשוב ששמתי לב אליו , בFX שלי , מה שבעיקר מעלה את הביצועים , היא מהירות הזיכרונות , הליבה בקושי עושה משהו... , בATI זה דווקא הפוך , ואין לי מושג למה(ברדאון שלי הליבה משפיעה יותר על הביצועים)

זה היה מדריך קצר לאוברקלוק לFX5200.

פורסם

יש לי גירסה 2.0

דרייבר- יעודכן, מאוחר יותר קודם אני רוצה לבדוק תמקסימום שהזכרונות שלי מחזיקים, צפו לעידכונים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים