פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - האם מישהו מכיר דרך שבה אוכל לדבג את הבעיה בלי למסור אותו לטכנאי/מעבדה? נניח, מקום שאפשר לשאול ממנו ספק כח חלופי ו/או RAM חלופי? לחילופין, האם מישהו מכיר מעבדה/טכנאי אמינים באיזור ת"א? תודה נערך 2020 בנובמבר 145 שנים על-ידי Klayhamn
פורסם 2020 בנובמבר 165 שנים מחבר עדכון: הבעיה נפתרה - מקור הבעיה היה בקצר שגרם כבל ה-POWER BUTTON ככה"נ.. ברגע שנותק - המחשב חזר לעבוד למקרה שזה אי פעם יעזור למישהו - הסרטון הזה הציל אותי וחסך לי מאות (או אלפי) שקלים של החלפת חומרה תקינה לחלוטין:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.