עבור לתוכן

בגרות בהיסטוריה !!! 13/6 !!!

Featured Replies

פורסם

המבחן בידע עם חלק ב' דווקא היה די קל לא? פעם ראשונה שכתבתי מחברת שלמה בבגרות :P

• תגובות 46
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המבחן בידע עם חלק ב' דווקא היה די קל לא? פעם ראשונה שכתבתי מחברת שלמה בבגרות  :P

מחברת שלמה כשאתה כותב על שני הצדדים של הדף? יש לי ויכוח עם כמה אנשים, אני אומר שאפשר לכתוב איפה שרוצים ואם אתה לא רוצה שיבדקו צריך לכתוב "טיוטה" בראש הדף. אחרים אומרים שמותר רק בצד אחד של הדף... אני נותן טיפה קרדיט לבודקים, וכנראה שזה לא כזה נורא אם לא פסלו לי עדיין אף בחינה ואני בי"ב (הייתי - כן בובה!)

בלי קשר, אני עשיתי הסטוריה ב'.

בכל מקרה... היה מבחן טוב, כתבתי 9 וחצי עמודים ואחרי זה כשעברתי על זה עם משעתקת (אחת שאתה מכתיב לה והיא כותבת, זה לא מבחן בעל פה, זה פשוט כי יש לי כתב לא ברור) יצא לה 12 עמודים. לא היה ממש קשה, לא עניתי כמעט על ארץ ישראל, רק בשאלה על המאבק הצמוד/רצוף שהייתה ממש בדיחה, בדכ מתייחסים למאבק צמוד/מאבק רצוף כחומר הבסיסי ועל זה מרחיבים, אז בעצם הם שאלה רק על הבסיס.

עוד מישהו שם לב שכשיש תוכנית חדשה יוצא שהמורים מלמדים ממש קשה, דופקים מגן קשה בטירוף (מהשאול, כמו שאומרים אצלנו) ויוצא בסוף, כמו שאמרו להם התלמידים כל השנה, שהבגרות ב-ד-י-ח-ה. אני עשיתי תוכנית חדשה רק בצרפתית השנה, וזה קל לאללה (צרפתית אנחנו לא יודעים, אבל ציונים הגשה של כל השכבה בין 90 ל100 יש.) שמעתי שאלה שעושים 4 ו5 יח' והם עכשיו ביא גם היה להם קל לאללה, לא יודע איך זה הולך עם הסטוריה. אני כן יודע שמתמטיקה 5 לא היה צחוק שנה שעברה והשנה רק טיפה יותר קל.

יש כאלה שאומרים שב5 יש רק גאונים (זה בעיקר בנות ב4 משום מה), זה לא נכון, אבל אם אתה לא גאון זה אומר הרבה עבודה קשה. אני לא חושב שהייתי צריך לקחת 5, וזה אחרי שסיימתי את זה. אם מישהו כאן מתלבט, לא צריך לחשוב רק על אם אתה מספיק חכם ואם זה יהיה השפלה לרדת ל4 באמצע השנה, צריך לחשוב גם קצת על האיכות חיים שלך בשנתיים האלה. יש כאן כאלה בטח שיגידו שהם לא כאלה חכמים ופשוט זרקו *** לפני מבחנים ובכל היה בסדר, אני הייתי שם, ניסיתי את זה ועדיף ללמוד טוב ולבוא מוכן, זה סתם לא כיף להיות בכזה לחץ.

דברים טובים להגיד על 5, יש מצב שמקבלים זימונים לתפקידים שווים מהצבא, חוץ מזה, עכשיו עם התוכנית החדשה, אני לא יודע כמה הבדל כבר יהיה בין 5 ל4 (מי חשב על הרעיון הגאוני הזה ש5 4 ו3 עושים שאלון אחד משותף?!).

כל מה שנשאר זה צרפתית מחרתיים (הממ, כבר אחרי 12, אזי מחר) וספרות שאין לי מושג מתי זה אבל יש קצת חופש עד אז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים