פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים אחרי 8~9 שנים הגיע הזמן שלי לקנות מחש חדש. אין צורך במקלדת, מסך, עכבר ורמקולים. התקציב סביב 6K~ אני רוצה mini-atx מארז קטן שאקח אותו לפעמים לסלון. ההתלבטות שלי היא בין intel ל - amd. amd החדשים באים עם pcie4. אני רוצה כרטיס מסך חזק הרזולציה היא 2K שיתן לי אפשרות להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. closed water loop - פנטזיה שבא לי להגשים. RTX דור חדש גם כן בא לי אבל לא איכפת לי להחליף בדור הקרוב של AMD.ATI. התחלתי לבנות מ-newEgg. תודה לעוזרים. מארז SSD קירור זקוק להמלצה, זכרונות, לוח אם, מעבד. תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD, כ"כ ממש לא כדאי לקנות עכשיו כרטיס מסך, חכה חודש-חודש וחצי ותקנה כרטיס חזק הרבה יותר באותם מחירים של עכשיו
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר עוד חודש מגיע הבלאק פריידי אז ככה שזה מסתדר. אני רוצה שכבר יהיה לי מפרט מוכן ואז להזמין את כל החלקים. יש מצב שRTX 3070 כבר יהיה במלאי.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים צריך לראות מבחני ביצועים פרקטים (של 5600X לדוגמה שעדיין לא שוחרר) לדעת מה מומלץ יותר פר $ , בגדול הייתי הולך על 5600X ו3080. הביצועים של הBIG NAVI החדש (השקה בסוף החודש) אמורים להיות קרובים ל3080, אז ככה שאם יתמחרו אותו נכון יתכן שהוא מאוד ישתלם. אבל שוב, צריך לראות מחירים פרקטים ומדדי ביצועים כדי לסגור לך מפרט.
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים מחבר אני חושב שזה לא ישנה משמעותית את המחיר, חשוב לי ההתאמה לזכרון ללוח אם והמלצה ללוח אם משתלם... הזכרון הזה מתאים \ מומלץ?
פורסם 2020 באוקטובר 155 שנים ציטוט של KingYog אני חושב שזה לא ישנה משמעותית את המחיר, את המחיר לא, את רמת הביצועים שתקבל יחסית למה שתשלם זה כן. ציטוט של KingYog הזכרון הזה מתאים \ מומלץ? כן, ומספיק 16GB לגיימינג, אין כרגע שום צפי לנצל יותר מזה.
פורסם 2020 באוקטובר 165 שנים מחבר לוח אם ASUS ROG Strix X570 מארז LIAN LI TU150 ספק כוח Seasonic FOCUS SGX זכרונות CORSAIR Vengeance RGB Pro 32GB קירור מעבד Cooler Master MasterLiquid ML120R כונן SSD Corsair Force MP600 M.2 2280 מאוור לחזית Cooler Master MasterFan מאווררים למארז (תחתית) סהכ $921.93 חסרים מעבד (מחכה שיהיה זמין + מחיר, כרטיס מסך) מה דעתכם?
פורסם 2020 באוקטובר 165 שנים לוח אם - הייתי לוקח צ'יפסט B550, ובנוסף יש לך רק 2 ערוצי זיכרון, אם בעתיד תרצה להרחיב תאלץ להחליף RAM במקום להוסיף. ספק - מומלץ 750-850W. SSD - יקר, אין שום עדיפות לNVME על פני SATA SSD בזמני טעינת מערכת הפעלה\משחקים. אם אתה מעדיך NVME בשביל נראות הבניה אז הייתי לוקח דגם פשוט וזול יותר, לא יהיה למהירויות של הדגם שבחרת שום יתרון מורגש.
פורסם 2020 באוקטובר 165 שנים - מדובר במארז mini-ITX, אין לוחות שיתאימו למארז הזה שיש להם יותר משני חריצי זכרון (הייתי מצפה ש-32GB יספיקו מעל ומעבר). - בצורה דומה המארז מוגבל לספקים SFX/SFX-L ככה שיותר מ-750w יהיה קשה מאוד למצוא - לגבי ה-SSD משיקולי התקנה וזרימת אוויר במארז הייתי נשאר עם NVMe אם כי יש דגמים הרבה יותר משתלמים מזה אם לא מתעקשים על תמיכה ב-PCIE4.
פורסם 2020 באוקטובר 185 שנים מחבר אחת הסיבות שבגלל אני בוחר AMD היא pcie4. לגבי 32 ram. לדעתי זה יספיק לי ל5 שנים הקרובות. אני רוצה מחשב קטן, אני לא רואה צורך בatx מלא שכל החרצים שלו לא בשימוש וצובר אבק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.