עבור לתוכן

התייעצות חשובה לפני רכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את  ue4.

יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה.

באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי.

זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9.

כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט. 

אני לא מבינה גדולה בחומרה אבל הבנתי שסדרת ה- RTX של Nvidia הכי מתאימה עבורי.

ראיתי שבחנויות כמו KSP, IVORY אין את הדגמים החדשים וגם שמעתי ביקורות חלוקות עליהם. 

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם בכלל יש לי צורך בדגם יקר כזה? על איזה דגם אתם הייתם ממליצים?

האם שווה לחכות לדגמים החדשים שיגיעו לארץ? לחכות למבצעים של דצמבר או שדגם ישן יותר של RTX יעשה את העבודה ואין סיבה לחכות?

כמו כן, אשמח גם למפרטים מלאים למי שיש את הידע.

אשמח לכל עצה, תובנה והארה

תודה מראש.☺️

פורסם

שמעת ביקורות חלוקות עליהם? הRTX 3080 טוב יותר בVRay מכרטיסים שעלו פי כמה ממנו, שווה לך לחכות שתהיה זמינות יותר רצינית שלהם וחד משמעית לא הייתי שוקל אפילו לקנות כרטיס מדור קודם.
ובכל מקרה יוצאים עוד כרטיסי מסך בסוף החודש ומחר מכריזים גם על מעבדים חדשים שיש סיכוי מאד גבוה שיהיו טובים יותר לשימושים שלך.

אם תרצה שנעזור לך עם מפרט מלא תעני על השאלון בסטיקי בפורום "ייעוץ לפני קניית מחשב" ונוכל לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פתחתי דיון בפורום "ייעוץ לפני קניית מחשב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים