עבור לתוכן

קניית מחשב בארץ או אמאזון? ואיזה?

Featured Replies

פורסם

היי עלה צורך במחשב חדש, 

המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט

1. הדרישות הן מאוד פשוטות -
א. מסך טאץ' (כ 15")

ב. הוא צריך להיות מהיר. 

לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. 

(יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..)

שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. 

תודה רבה! 

פורסם

אם אתה פתוח להזמנה מחו"ל הייתי מחכה לblack friday כי בדרך כלל יש מבצעים מאד טובים.

פורסם
  • מחבר

זה בשביל קרוב של המשפחה.. אשאל אותו אם יכול/רוצה להמתין עד אז.. זה חודש וחצי אם אני לא טועה...

ולעניין המחשב עצמו, תוכל להמליץ על משהו? 

פורסם

הדרישות שלך מאד כלליות, הייתי מחפש מחשב במבצע, אני אישית קניתי לאמא שלי את הlenovo flex שאומנם לא 15' אבל הוא היה במחיר טוב והוא עובד מצוין.
הייתי מסתכל על מבצעים באמזון ומחכה שיהיה מבצע טוב, אבל הכל תלוי בכמה האדם לחוץ לקנות.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שיש מלא מצבעים ומפרטים כבר היום.. אני לא מעודכן איזו חומרה נחשבת טובה ואיזה מחשבים משלבים חומרה בצורה טובה 

פורסם

קשה מאד לעזור אם אנחנו לא יודעים מה התקציב וגם לא מאד ברור מה השימושים.
אם השימושים באמת בסיסיים לחלוטין רק אגיד לך לחפש מחשב עם SSD ועם במינימום 8 גיגה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

הביצועים - אופיס, אינטרנט, 13-15", מסך טאץ' ומהיר. 

תקציב - כמה שיותר נמוך ביחס לדרישות.. 

משמע אם עולה 3,000 אז 3,000 אבל אם אפשר לענות על הדרישות בפחות אז בפחות.. 

כן מן הסתם.. 8 ראם ו ssd זה סטנרדט היום אבל אני יודע שלמעבד, לוח אם ולרכיבים נוספים ולתצורתם יש השפעה מאוד גדולה גם כן.. 

פורסם

יש את זה:

Acer Swift 5 NX-HLGEC-004

יש לו מעבד i5 מהסדרה העדכנית של אינטל. מסך טאץ' ושוקל קילוגרם בלבד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

יש את זה:

Acer Swift 5 NX-HLGEC-004

יש לו מעבד i5 מהסדרה העדכנית של אינטל. מסך טאץ' ושוקל קילוגרם בלבד.

בהתחשב במחיר של 4,000 ש"ח מרגיש קצת over qualified בגלל שכנראה מציע משקל נמוך מאוד. 

יש המלצה יותר זולה? 

אחדד ואומר שאחת המטרות היא המחיר הזול ביותר שיספק את הביצועים הנדרשים 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים