עבור לתוכן

חיבור שתי מערכות רמקולים לכרטיס קול אחד, אפשרי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מצויין ! תודה רבה!

יש לי שאלה, אם אני מחבר קדמיים וסאב אז זה מגיע ליציאה של הקדמיים ואז את האחוריים אני מחבר אל הסאב (קראייטיב) ומשם ליציאה של האחוריים נכון?

איך חיברת שני סאבים?

שאלה נוספת, האם ה"סנטר" שהוא שני רמקולים שיתקדו כסנטר ימגנטו את הקדמיים (ATP3) כלומר יש מצב שהם יפריעו אחד לשני?

וגם

הכרטיס שלי הוא OB כפי שציינתי ואם אני יחבר הרבה רמקולים זה יגרע הרבה מהאיכות שלו הן במוזיקה (כשרק 2.1 פעילים) והם בסרטים ומשחיקם (כש5.1 פעילים)??

כי כנראה שכן, ובגלל זה אני שוקל קנייה של כרטיס קול חדש, אני רוצה המלצה על משהו טוב, סביבות 450 שקל אני לא מתלהב מEAXים למינהם אני רק רוצה איכות טובה ותמיכה ב5.1 או יותר אם אפשר.

מועמדים פוטנצאליים:

אוגי 2 רגיל OEM 480 שקל בפנדה (הבנתי שההפרש בינו לבין ZS זה רק הבאנדל והתמיכה שאני לא צריך ב7.1)

הרקולס דיגיפייר 7.1 (כרטיס טוב וזול , ספק בקשר לטיבות שלו, עזרתכם דרושה...

ואם יש לכם המלצות אז יתקבלו בברכה.

המון תודה לכולם!

אוקיי, אני אשמח לקבל תשובות לשאלות, אני יודע שהן רבות אני פשוט חייב לדעת לפני שאני מחבר, וגם אם כן אני רוצה כרטיס קול , תמליצו לי בבקשה.

אגב, הבנתי כבר את זה שהכרטיס הוא לא זה שמחזיק את הרמקולים אין צורך לחזור על זה.

תודה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

1. כן

2. לא הם לא יפריעו לATP3.

3. זה לא משנה כמה רמקולים תחבר, האיכות תיהיה זהה מבחינת השדר לקדמיים או אחוריים.

4. לפני שאתה הולך וקונה כרטיס תבדוק איך האיכות עכשיו!

5. תנסה קודם עם מה שיש לך עכשיו!

אגב, אתה מוכן להסביר לי למה אתה עדיין לא מנסה את זה? שום נזק לא יגרם לא לך ולא למערכת.

פשוט תנסה כבר במקום לשאול מליון שאלות חסרות בסיס.

פורסם
  • מחבר

צודק, אוקיי אני אנסה את זה!

אני לא ניסיתי עד כה כי החדר שלי הוא נורא קטן, ואני בקרוב עובר חדר, אז חשבתי לעשות את זה כי בחדר שלי כרגע אי אפשר למקם את הסאב מאחורה כי הוא די קטן, אני מחכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים