פורסם 2004 ביוני 921 שנים כשהמודם כבוי הכל בסדר איך שאני מדליק אותו המעבד קופץ לאחוזים גבוהים של עבודהה system idle procces מראה 90% שזה בסדראבל ה cpu usege מראה על 60 % שזה לא הגיוניגם אחרי שאני מפרמט הכל אותו דבראיך לסדר את זה?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים תעלה תמונה של כל התהליכים שיש לך בTask Manager, כמו כן יש לך איזה תכונות כבדות או משהו בסגנון, כמו כן בדוק אם יש לך איזה תולעת או משהו כזה.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים הוא רשם שגם אחרי שהוא מפרמט זה קורה לו...אבל תגיד אחרי שאתה מפרמט אתה מתקין פיירוול נורמאלי ואנטי וירוס , ואז אתה מתחבר לאינטרנט? או שאתה ישר מתחבר אחרי הפירמוט?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מה השוני? אם אתה מחבר דרך USB אז זה מנצל יותר משאבים מהמעבד? ואם דרך כרטיס רשת אז זה פחות?הגיונית זה באמת נשמע נכון כי USB מגיע על הלוח ולכן צורך כוח של המעבד, ואילו הכרטיס רשת עצמאי ולוקח פחות משאבים מהמעבד, זה באמת ככה?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים תחבר את המודם דרך כרטיס רשתלמה מודם USB זולל מכוח המעבד? חשבתי שדווקא מודם רשת זולל מכוח המעבד.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר המודם מחובר לכרטיס רשת אחרי שאני מפרמט בהתחלה אני מתקין פירוול של norton ואחרי זה מתחבר הנה תמונה של ה task meneger תשים לב ה sysetem idle proccess לא נמצא בהתאמה ל cpu usege
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אחי אם ה SYSTEM IDLE PROCESS הוא 99 זה אומר שהמעבד במצב מנוחה... חחחחחחחח קצת מוזר הא?... תעבור לכרטיסיה PERFORMANCE ותראה בצד שמאל באמצע למעלה את רמת השימוש במעבד בזמן אמת.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר זה הקטע שה system idle procces מראה על 95-99% וכשאני מסתכל בזמן אמת הוא כל הזמן יושב לי על 50% ויותר....
פורסם 2004 ביוני 921 שנים תעשה סריקה מלאה אם TDShttp://tucows.fastnet.it/files4/tds3setup.exeותעדכן http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=updateעדיף להעלות תוינדוס במצב בטוח ואז לסרוק
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר סרקתי את המחשב עם ה tdsאין הוא לא מצא כלוםיש מצב שהגירסה של הווינדוס דפוקהאו שהכרטיס רשת עושה בעיות.????????
פורסם 2004 ביוני 921 שנים עדכנת את TDS לפי שסרקת?עשית סריקה מלאה או רק העלית TDS ונתת לזה לסרוק תקבצים שכרגע רצים ?תעשה PROCESS MEMORY SCAN
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר סריקה מלאה אחרי update במצב בטוח איך שאמרתעכשיו עשיתי סריקה גם ל PROCESS MEMORY SCANולא מצא כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.