פורסם 2004 ביוני 921 שנים שלום לכולם.אני מנסה ליצור לי עותק לגיבוי לסרט DVD שלי ואני עובד לפי המדריך http://www.nanomessiah.com/dvd-backup/dvd-to-xvid.html והכל יוצא עשר אבל הבעיה מתחילה מתי שהסרט טיפה ארוך ואני רוצה לפצל אותו לשני דיסקים ומנסה ליצור גודל של 1400 מגה.ב-XviD Bitrate Calculator יש אפשרות לראות איזה גודל הסרט יצא אבל שאני עושה הכל כמו שצריך זה לא עוזר והסרט יוצא לי 700 מגה בערך (גם שאני מכניס במאפיינים של הקודק את הגודל שהוא אמור לצאת לפי ה-XviD Bitrate Calculator).מישהו יכול אולי לעזור לי כי אני כבר משתגע.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר לא הבנת.הבעיה שלי היא שאני לא מצליח ליצור משום מה קובץ של יותר מ-700 מגה למרות שאני מגדיר את זה כ-1400 מגה ואז האיכות בסרטים ארוכים היא לא משהו.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים הוא יודע להוריד תפריטים בשפות שונות וכל מיני פסקולים בשפות שונות שאתה לא צריך וגם כל מיני אקסטרות והוא יודע לחלק את הדיסק לשניים באיזה גודל שתרצה(וזה בעצם מה שאתה צריך) והוא גם יודע לדחוס לDIVX וכל מיני סוגיי קידודים
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר איך אני דוחס איתו ל-DIVX או XVID כי לא ראיתי שמוזכר,אתה בטוח שאפשר?יש איזה מדריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.