עבור לתוכן

שלום מברזיל - אלבום תמונות חדש ! (התמונות האחרונות מהקאנון A70)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבריי פורום יקרים,

אני מאמין שעכשיו יש כלכך הרבה חדשים ועקב העובדה שכבר 3 4 או 5 מפגשי פורום יוצא לי להיות כל פעם בארץ אחרת מסביב לעולם (רק לא בישראל מתי שיש מפגש:) ) וגם שבחצי השנה האחרונה אני מטייל ומגיב הרבה פחות - אז לכל החדשים שלא מכירים אני ICE2K הידוע בכינויו "בעל האייפוד הראשון" (כן כן שם ישן ממפגש פורום ישן).

עד כאן הקדמה טיפשית..  8)

הקיצר - לכבוד חגיגות החצי שנה בדרום אמריקה ו ה 4 חודשים בברזיל אני מעלה לאוויר אלבום תמונות חדש של ברזיל (את הישנים מכל הטיול תוכלו לימצוא בחיפוש) עם מיטב התמונות מהCANON A70 שמאוד אהבתי (וגם איזה ברזילאי או מקסקני שגנבו אותה מאוד אהבו) והאחרונות ממצלמה זאת, בתקווה שהCANON S400 שיש לי עכשיו (והמצלמה הזאת יודעת לעשות הרבה יותר ממה שחושבים) גם כן תספיק לתת איזה אלבום או שניים.

מחר אני מתכנן לקחת אוטובוס של 28 שעות לגבול עם בוליביה שם לרוץ לרכבת של 20 שעות לאיזה עיר גדולה בשם סנטה קרוז וכל זה בדרך שאמורה לקחת עוד יומיים שלושה בשביל לראות איזה מידבר מלח מדהים במשך כמה ימים על גיפים- נישמע כייף :)

אז תמשיכו להאזין לציוד אודיו איכותי (גם כשהוא בכיס) , לצלם תמונות מענינות במיטב המצלמות , להכניס הרבה כסף לכיס של NVIDIA וATI בשביל לקנות כרטיסי מסך שלא מסוגלים להחזיק משחקים מודרנים כמו שצריך ( ;) ) והכי חשוב - להנות - תמשיכו להנות :)

CHAU...

לינק לאלבום:

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phhZPPBB6dngI4x3&.dir=/88e8&.src=ph

upload_147258.jpg

פורסם

וואו מדהים!! :o

נהניתי לראות כל תמונה!, ממש צילמת ג'ונגל שלם שם ;D

תנצל את הזמן שלך שם, זה נראה כמו כיף לא נורמאלי!

חוץ מזה המצלמה (ז"ל :'() ממש איכותית רק חבל שהתמונות ברזולוציה נמוכה כזאת... :-X

פורסם

GOD, זה נראה כאילו התמונה עברה עריכה (היא כן?), פשוט מדהים! :)

Looks like the time of your life :) Enjoy!

עריכה - כל הסט מדהים :)

פורסם

באמת סט מדהים ונראה כאילו אתה נהנה שם חבל"ז. תזכור רק שלא לקחת אותי :(

הכי אהבתי את תמונות:

19

52

56

74

מתי אתה חוזר ד"א?

פורסם

התמונות מהממות, מקווה שגם אני אלמד לצלם כך.

עכשיו משו לא קשור לנושא : תגיד אתה לא מתגעגע לארץ ? :P

פורסם

אח אלו תמונות אחח יפה יפה... תהנה לך עוד שם..

פורסם

תמונות חזקות ביותר...

כזה עצוב שאתה שם , ואני משועבד לצה"ל

אין צדק בעולם.

פורסם

תמונה מדהימה..  :o

סופסוף הוא עוזב את החופים של ברזיל..

תהנה בבוליביה-פרו..!  :D

אוף איך בא לי לי לחזור לשם..  :P

וואי כרגע קלטתי שאתה לא עוצר בפנטנל.. אם אתה ישר נוסע לעיירת גבול עם בוליביה (קורומבה?)

חבל!!! הרכיבת סוסים בפנטנל היה אחד הרגעים שיותר אהבתי בטיול שלי.

ובכלל היה כיף.. חוץ מכל היתושים..

פורסם

יופי של תמונות! תעשה הרבה כיף!

והתמונה שהדבקת כאן כנראה הולכת להיות הרקע שלי..

פורסם

תמונות יפות... במיוחד אלו של בעלי החיים

לקראת הסוף קיבלתי תמונות שבורות משום מה...

פורסם
  • מחבר

Thanks everyone

I am now actually in bolivia aftter 32 houres bus 22 houres train and 20 houres bus. and actually i say one day at the pantanal so i had to take a train a day later - and on the way i saw the train i had to take a day before flipped on the side of the railroad , nice  8)

i am now at the higest city in the world potosi 4100 meters really nice place with amazing mines which are very primitive.

and yes the picture is original - no edit no nada , if so menay pplz liked it as a wallpaper maybe ill give you the hige res pic when i come beck to israel

and i dont miss israel but i have to come beck at the end of july so ill be in israel at augost

and there are many nice pics fro the new Canon s400 , too sad there is no fast upload to this forum beaues i have problesm with spymac and walla on this computer..

maybe later ill try to put some intresting pictures and the pictures thread..

for some high res stuff

http://www.spymac.com/gallery/show_memberpics.php?memberid=128325

chau...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים