פורסם 2002 באפריל 1023 שנים שלוםיש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe.איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה?תודה על העזרה.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים תיגש לחנות שממנה קנית ותבקש להחליףאם אתה רוצה קצת יותר ביצועים אתה יכול לקנות קריסטל אורב או בלו אורב
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר ה Board כבר בן יותר משנה כך שתקופת האחריות עברה. לא ניראה לי שיחליפו לי, חוץ מזה הBoard הזה כבר מזמן לא קיים בשוק.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אז תקנה בלו אורב....או שתוריד מאיזה כרטיס מסך את המאורראני חושב שיהיה לך בעיה למצוא כזה מאוררתתקשר לליגד (היבואנים של אסוס) ותשאל אם הם יחליפו לך את המאורר או שיש להם כזה מאורר
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר תתקשר לליגד (היבואנים של אסוס) ותשאל אם הם יחליפו לך את המאורר או שיש להם כזה מאוררתודה אני אשאל אותם.בקשר ל blue orb אני לא יודע אם ניתן להתקין אותו כי המאוורר יושב במין מארז על ה chip set.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים נו באמת kom....כל מאורר אפשר להורידוהסתכלתי על תמונה של הלוח שלך יש למאורר ברגים אז סביר להניח שהוא יורד בקלות
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים שלוםיש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe.איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה?תודה על העזרה.עד 150 בסדר המאוורר לא חובה בכלל כמה לוחות לא באים איתם על תדאג
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר המאורר נתיק אצלך בכלל ?כן אפשר להוציא את המאוורר מהמארז שלו ע"י הסרת זוג ברגים. המארז לעומת זאת מחובר בצורה שאני לא מצליח להבין ל chip set (או שהוא פשוט דבוק אליו)
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר עד 150 בסדר המאוורר לא חובה בכלל כמה לוחות לא באים איתם על תדאגהתכוונתי 50 מעלות צלסיוס.נראה לי שב 150 מעלות ה board יימס.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים יש לי סתם שאלה...לפי מה שאתם אמרתם הורדתם בגלל הרעש נכון?אז למה דווקא כל המאווררים הפצפונים כמו שיש על הג'י פורס 4 ועל הלוח אם, למה דווקא המסכנים הקטנים האלה כ"כ מרעישים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.