עבור לתוכן

המחשב בחשמל אבל הסוללה לא נטענת

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט  ויוטיוב  המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה  בגלל עדכן אחרון  של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים 

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו יודע למה הסוללה לא נטענת 

פורסם

אם המחשב בן יותר משנה סיכוי מאד מאד סביר שהסוללה פשוט מתה.
הפיתרון הוא כמובן להחליף אותה.

פורסם
  • מחבר

מתה מה זה יכול לקרות ככה פתאום אואה צ'צ'צ' לא טוב ותגיד אם אני תמיד אם חשמל כי אני רק בבית זה דחוף להחליף סוללה (כלומר אני פוחד שיום אחד המחשב לא ידלק בכלל איפלו אם חשמל או שאין לי מה לדאוג ) בעיקר עכשיו שעוד מעט אולי סגר אז אם זה משהו שאתה מציע לי לטפל בו בהקדם או שכל עוד יש לי חשמל בקיר אין לי מה לחשוש 

דבר אחר יכול ליות שזה בכלל משהו בהגדרת 

ואם היא מתה יש דרך לוודאות את זה כלומר אם אני פותח את ה מחשב זה מדליק איזה נורה או משהו 

פורסם

עם רוב המחשבים אפשר לעבוד בלי סוללה, מהניסיון שלי אין בעיה עם סוללה מתה אם אתה מחובר, אבל זה הניסיון שלי ויכול להיות שיש מחשבים שלא יעבדו.
לא מכיר הגדרה שתמנע טעינה.
הדרך הכי פשוטה היא להחליף סוללה, יכול להיות שמשהו במעגל הטעינה נדפק, אבל אין שום דרך פשוטה יותר לבדוק את זה עד כמה שאני יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים