עבור לתוכן

אני צריך עזרה במילוי פרטים למשלוח (זה באנגלית)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי.

אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[).

הנה הפרטים שאני צריך למלא:

details.jpg

מדינה: ישראל

עיר: לוד

שכונה: רמת אשכול

רחוב: אקסודוס

בניין: 87

דירה: 114

ת.ד: 64

מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד?

בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).

פורסם

שורה ראשונה- שם שלך

שני- הכתובת

שלישית1- עיר

2- מיקום

3- מיקוד

רביעית-מדינה

פורסם
  • מחבר

שורה ראשונה- שם שלך

שני- הכתובת

שלישית1- עיר

2- מיקום

3- מיקוד

רביעית-מדינה

תודה, אבל מה הכוונה במיקום? הרי נתתי את המיקום המלא שלי: מדינה, עיר, רחוב, שכונה ואפילו בניין.

איזה מיקום עוד נשאר לרשום?

ובנוגע למיקוד, הוא אמור להיות של העיר לוד כולה?

ואיפה אני אמור לרשום את הת.ד? כי אני לא רוצה שישלחו לי את המוצרים לבית שלי, יש לאבא שלי ת.ד (במשרד הדואר), אז איפה אני רושם אותה?

פורסם

המיקוד הוא לפי שכונות אם אני זוכר נכון, אבל לדעתי החבילה תגיע גם בלי מיקוד. ב- State/Region אתה לא אמור להכניס כלום, זה בשביל מי שגר במקומות כמו ארה"ב, עם מדינות/מחוזות פנימיים. זה שלפני אמר את כל השאר.

עריכה: לגבי התיבת דואר, תוסיף P.O.B 64 ב- Address

פורסם

אם אני לא טועה מיקוד זה רק ליתר ביטחון

ורצוי מאוד להוסיף אותו

פורסם
  • מחבר

אז כך זה אמור להיות:

full%20details.jpg

רשמתי משהו לא נכון?

פורסם

אז כך זה אמור להיות:

[רשמתי משהו לא נכון?

הינה אוסמא!!!! מצאנו אותו!!!! :P

כן זה ככה ומיקוד זה לא ביג דיל..

ועצה שלי: אף פעם אל תשלח מזומן בדואר..

שליחת מזומן בדואר = הכסף נעלם לאחר שהגיע לדואר בצורה לא ידועה (וגם אף אחד מהעובדים בסניף לא ראו ולא שמעו) וזה מניסיון

פורסם
  • מחבר

הינה אוסמא!!!! מצאנו אותו!!!!  :P

כן זה ככה ומיקוד זה לא ביג דיל..

ועצה שלי: אף פעם אל תשלח מזומן בדואר..

שליחת מזומן בדואר = הכסף נעלם לאחר שהגיע לדואר בצורה לא ידועה (וגם אף אחד מהעובדים בסניף לא ראו ולא שמעו) וזה מניסיון

כן, אני יודע. דיברתי עם האנשים בחנות והם אמרו לי שזה יכול לקרות וכדאי שאני אשים את המזומן בשקית כדי שהוא לא יבלוט או משהו. ד"א: אנשים שעובדים בדואר יכולים לפתוח מעטפות בחופשיות???

פורסם

ד"א: אנשים שעובדים בדואר יכולים לפתוח מעטפות בחופשיות???

מה פתאום!!!!

אבך הם חארות וזה מה שהם עושים... איבדתי 300 שקל ככה...

ואז שהולכים אליהם ומתלוננים אז כמו שאמרתי לא ראו לא שמעו...והמשטרה?..."אוקיי יש לנו את התלונה שלך זה בטיפול" טיפול? טיפול דודה שלך! איפה הכסף?

אההה כן אתם משקיעים את הזמן בלהשיג "צעצועים חדשים" (מודדי מהירות למיניהם, אחד מהם זזה החדש שיש פה בפורום)

פורסם
  • מחבר

מה פתאום!!!!

אבך הם חארות וזה מה שהם עושים... איבדתי 300 שקל ככה...

ואז שהולכים אליהם ומתלוננים אז כמו שאמרתי לא ראו לא שמעו...והמשטרה?..."אוקיי יש לנו את התלונה שלך זה בטיפול" טיפול? טיפול דודה שלך! איפה הכסף?

אההה כן אתם משקיעים את הזמן בלהשיג "צעצועים חדשים" (מודדי מהירות למיניהם, אחד מהם זזה החדש שיש פה בפורום)

אחי, עכשיו אני התחלתי לדאוג.

אין לי וויזה שאני אוכל לשלם בה, רק במזומן. יש לי ספקות בנוגע להזמנה משם עכשיו.

אבל אם אני אסתיר טוב את הכסף, לא יהיה סיבה לעובדי הדואר לפתוח את המעטפה, נקווה שהגנבים לא יגעו בה.

פורסם

תשים את הכסף בתוך דף לבן או אפילו בצבע אחר ואת הדף הזה שים בתוך המעטפה , תעשה את כל זה בבית ותביא את המעטפה לדואר מוכנה כבר

זה לא אומר בוודאות שזה יצליח (מי יודע איזה מכשירים יש להם שם ;D ) אבל אם כבר אז זה עדיף

פורסם
  • מחבר

תשים את הכסף בתוך דף לבן או אפילו בצבע אחר ואת הדף הזה שים בתוך המעטפה , תעשה את כל זה בבית ותביא את המעטפה לדואר מוכנה כבר

זה לא אומר בוודאות שזה יצליח (מי יודע איזה מכשירים יש להם שם  ;D ) אבל אם כבר אז זה עדיף

תודה אחי, אני אנסה.

פורסם

חבר של ההורים שלי שלח לנו 250$ מארה"ב בשתי מעטפות.

אחת עם 100$ - הגיעה

השניה עם 150$ - מעולם לא הגיעה.

בשתי המעטפות הוא השתמש בניר מיוחד (כמו כזה שמקבלים בו קוד סודי) שאי אפשר לראות מה יש בפנים.

מוסר השכל: לא לשלוח כסף בדואר!

פורסם

תמיד יכול להיות גם שהמעטפה אומנם הגיעה ליעדה אבל אחד העובדים הממורמרים חמד בכסף הקל והעלים אותה ...

העסק הזה תלוי על יותר מידי אנשים מוסריים וטובים ולכן זה בעייתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים