פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים היי. החלטתי לשדרג (היתה התלבטות אם לקנות חדש, אבל נאלצתי לרדת מזה בשלב הזה) מצב מפרט המחשב הקיים. הצרכים שלי - תוכנות תלת מימד - סולידוורקס (לא הרכבות גדולות ומורכבות במיוחד), וסטודיו מקס (מס' פוליגונים ממוצע, ורינדורים) תוכנות גרפיות - תוכנות אדובי - פוטושופ, פרימייר, אילוסטרטור תכנות - unity חשבתי לשרדג זכרון וכרטיס מסך, אבל לא יודעת מה עובד עם מה ואם המעבד מאפשר את זה וכולי.. בקיצור - אשמח להמלצות. תודה!!
פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים מחבר אני לא כל כך יודעת איך הזכרון משפיע על הביצוע (מלבד להבין שהוא משפיע), אז לא יודעת לענות אם זה מספיק לי או לא. בנוגע לוינדוס - יש לי 10 - כשרכשתי את המחשב הוא היה וינדוס 7...
פורסם 2020 באוגוסט 285 שנים ציטוט של mic3mic4 אני לא כל כך יודעת איך הזכרון משפיע על הביצוע (מלבד להבין שהוא משפיע), אז לא יודעת לענות אם זה מספיק לי או לא. בנוגע לוינדוס - יש לי 10 - כשרכשתי את המחשב הוא היה וינדוס 7... השאלה היא אם נגמר לך המקום בדיסק בשביל שמירת מסמכים , הורדת סרטים וכו ובנוגע לWIN 7, אפשר לשדרג היום בחינם לוינדוס 10 וגם זה יעזור בלהאיץ את המחשב כי זה עושה ניקוי קטן למחשב נערך 2020 באוגוסט 285 שנים על-ידי gilad peles
פורסם 2020 באוגוסט 305 שנים מחבר המקום די נגמר לי - אבל ניקוי וגיבוי יכולים לפנות הרבה.. תקציב - סביב 2000 ש"ח, נראה לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.