עבור לתוכן

חיבור TV OUT

Featured Replies

פורסם

שלום

חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה).

משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי..

הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי

הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ?

האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

פורסם

1. אם הכבל מתפצל ל 2 יציאות ואתה חיברת רק יציאה אחד לטלויזיה, זה מקור הבעיה. פיתרון לזה - לקנות מפצל, שבמקרה הזה ישמש כ"מאחד" לאותות (אתה מחבר את 2 היציאות למפצל ואת המפצל - לטלויזיה).

2. את שיטת השידור מכ. המסך לטלויזיה ניתן לשנות בהגדרות ה nview במאפייני התצוגה. לחיצה ימנית על התמונה של הטלויזיה, בוחרים התקן פלט ואז את שיטת השידור הרצויה.

פורסם

אם יש לך את הדרייברים המעודכנים אמורה להיות לך אפשרות של pal , אתה בטוח שחיפשת טוב?

פורסם

1. אם הכבל מתפצל ל 2 יציאות ואתה חיברת רק יציאה אחד לטלויזיה, זה מקור הבעיה. פיתרון לזה - לקנות מפצל, שבמקרה הזה ישמש כ"מאחד" לאותות (אתה מחבר את 2 היציאות למפצל ואת המפצל - לטלויזיה).

לאיזה 2 יציאות אתה מתכוון? 2 יציאות שאחד S-VIEO ואחד COMPOSITE ואז מספיק אחד מהם או ל2 יציאות כמו סטאריו ואז... למה לעשת את זה?!

שינוי ההגדרות נמצא בNVIEW

פורסם

לאיזה 2 יציאות אתה מתכוון? 2 יציאות שאחד S-VIEO ואחד COMPOSITE ואז מספיק אחד מהם או ל2 יציאות כמו סטאריו ואז... למה לעשת את זה?!

התכוונתי לכך שהכבל שמתחבר ליציאת ה S-Video או ה RCA בכרטיס המסך מתפצל ל-2 חיבורי RCA (האות עצמו מתפצל ל-2). זה המקרה אצלי - אם אני מחבר רק חיבור RCA אחד (הכוונה ל"בננה") של הכבל לטלויזיה, רואים מאד מטושטש ובשחור לבן. הייתי צריך לקנות מפצל (2 כניסות RCA נקבה, ויציאת RCA אחת זכר), שלמעשה מאחד מחדש את האות, כך שמתקבלת תמונה תקינה.

פורסם

מחוברת לך אנטנה לטלוויזיה? אם כן תנתק אותה. היא יכולה לגרום להפרעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים